Yılın İkinci ARED İl Toplantısı Mardin’de Gerçekleşti [ 17 Nisan 2019 ]


Yılın İkinci ARED İl Toplantısı Mardin’de Gerçekleşti

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

 ARED Mardin İl Toplantısı, il toplantılarının başladığı 2007 yılından günümüze ilk defa ziyaret edilen iller arasında yerini aldı. İş Hayatında Düğüm Çözmek Eğitim Seminerini de kapsayan il toplantısı 11 Nisan’da Mardin Sanayi ve Ticaret Odası’nda gerçekleşti.

     

      

                                     

ARED İl Toplantısı için ilk defa Mardin’i ziyaret eden ARED Yönetim Kurulu Üyelerini Mardin’de İl Temsilcisi Kadri Özdaş karşıladı ve firması Global Reklam’da ağırladı. ARED Yönetim Kurulu Üyeleri, Global Reklam’ın ardından Mardin’de faaliyet gösteren sektör firmalarını İl Temsilcisi Kadri Özdaş’ın da eşliğinde ziyaret ederek temsilcileriyle tanıştı. Mardin’de il toplantısı öncesinde sırasıyla Bülent Reklam’da Bülent Hazırbaba, 4K Reklam’da İbrahim Kösesoy, A1 Reklam, Mavi Reklam’da Hasan Kösesoy, İbrahim Kösesoy ve İsmail Kösesoy, Merd Reklam’da Şerafettin Aslan, Net Reklam – Limon Reklam’da Barış Kaya’yı ziyaret eden ARED Yönetim Kurulu Üyeleri, firma temsilcilerini Mardin İl Toplantısına katılmaya davet etti.

ARED Mardin İl Toplantısı ve Şirketlerde Düşüm Çözmek Eğitim Semineri saat 13:30’da Mardin Ticaret ve Sanayi Odası’nda, toplantının moderatörü ve aynı zamanda ARED Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Beyler’in açılışı ile başladı. Ardından ARED Başkanı Ahmet Özdemirel açılış ve hoş geldiniz konuşmasıyla katılımcıları selamladı. Kısa bir açılış konuşması gerçekleştiren ARED Başkanı Ahmet Özdemirel, bu organizasyonda çalışmalara destek veren ARED Mardin İl Temsilcisi Global Reklam’dan Kadri Özdaş’a, Çağdaş Reklam’dan Rıdvan Özmen’e, ARED İstanbul Avrupa Yakası İl Temsilcisi Yazım Reklam’dan Muharrem Yıldırım’a, ARED Yönetim Kurulu Üyesi İstanbul Reklam’dan Şaban Beyler’e, ARED Mardin Toplantısı’na sponsorluklarıyla destek veren FESPA Eurasia, Frimpeks, Folpa, İstanbul Reklam, Remifol, SDS ve Unifol firmalarına ve emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. Ahmet Özdemirel, salondaki tüm katılımcıları ARED – FESPA ortaklığıyla 5 – 8 Aralık 2019’da İFM’de (İstanbul Fuar Merkezi) düzenlenecek 7. FESPA Eurasia Fuarı’nı ziyaret etmeye davet ederek konuşmasını sonlandırdı.

ARED Başkanı Ahmet Özdemirel’in açılış ve hoş geldiniz konuşmasının ardından gerçekleşen Ustalara Saygı Töreninde Mardin’de sektörde iz bırakan ustalar Murat Muratoğlu, Şehdavut Ballı ve Yusuf Kızıltepe sahneye davet edilerek plaketleri takdim edildi.

Ustalara Saygı Töreni sonrasında, Eğitmen ve Danışman Ruhan Maral “İş Hayatında Düğüm Çözmek” konulu eğitim semineri gerçekleştirdi. Ruhan Maral sunumuna katılımcılar arasında tanışma ile başladı. Sunumunda iş hayatında insan ilişkilerinin önemini vurgulayan Ruhan Maral, ilişkilerde ön görülü olarak küçük ve etkili müdahalelerle krize fırsat vermeden düğümlerin çözümüne yönelik yaşanmış örneklemlerle anlatımda bulundu. Sunumu sonuna kadar ilgiyle izleyen katılımcılar görüş ve değerlendirmeleriyle seminere interaktif katılım sağladılar.

İş Hayatında Düğüm Çözmek Eğitim Semineri sonrasında, FESPA Eurasia Fuar Müdürü Betül Binici katılımcılara sektörün fuarı FESPA Eurasia 2019 hakkında bilgiler aktardı. Güncel olmak, bilgi, tecrübe ve deneyimlerin ötesine geçerek dünyayı takip etmek için FESPA Eurasia’nın önemini vurgulayan Betül Binici, fuarda düzenlenen etkinlik ve eğitim içerikleri hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Sektörümüzün ihracatını geliştirmek için FESPA Eurasia’nın büyük bir fırsat olduğunu belirten Betül Binici, fuarın bu yılki konsepti hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Bu yıl 5-8 Aralık 2019 tarihleri arasında İFM İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek FESPA Eurasia Fuarı’na herkesi katılımcı ya da ziyaretçi olmaya davet eden Betül Binici, sektörü fuarına sahip çıkmaya davet etti.

Yeni üyelere ARED yaka rozeti takdimi töreninde ise Mardin Global Reklam’dan Kadri Özdaş, İstanbul Remifol’den Hasan Aktuğ ve Batman Başaran Matbaa’dan İslam Başaran’ın yaka rozetleri takdim edildi.

Toplantı sonunda katılımcılara katılım belgeleri takdim edildi. ARED Mardin İl Toplantısı ile İş Hayatında Düğüm Çözmek Eğitim Semineri’ne Antalya, Batman, Diyarbakır, Hatay, İstanbul, Mardin ve Muş’tan toplam 56 kişi katılım sağladı. ARED’in bir sonraki il toplantısı 13 Haziran 2019 Perşembe günü Muş’ta gerçekleşecek.

ARED Yönetim Kurulu, Mardin İl Toplantısı sonrasında, eşsiz Mezopotamya Ovası manzarası eşliğinde geleneksel eski Mardin evleri arasındaki sokakları dolaşarak Mardin Müzesi’ni, sonraki gün ise Kasımiye Medresesi, Dara Antik Kenti, halk arasında pizza köyü olarak bilinen Midyat Elbeğendi Köyü ve Midyat’ı kapsayan kültürel bir gezi gerçekleştirerek bol bol anı fotoğrafladı.