Yeni ARED İl Temsilcileri Belirlendi [ 14 Haziran 2016 ]


Yeni ARED İl Temsilcileri Belirlendi

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

Değerli Meslektaşlarımız,

Bildiğiniz üzere Genç ARED Başkanlığı görevimden sonra 8. Dönem ARED Yönetim Kurulu üyeliğimin yanı sıra Derneğimizin Üyelik Geliştirme Komitesi Başkanlığı’na seçilmiş bulunmaktayım.

Görev sürem içerisinde yapmayı planladığım bazı projelerimi sizler ile paylaşmak isterim. Bildiğiniz üzere ARED olarak çok aktif bir derneğimiz var. İllerde bulunan üyelerimize daha hızlı bilgi aktarmanın yanı sıra üye sayımızı da arttırmak hedeflerimizden biri. Bu zamana kadar da bu görevi üstlenen herkes görevlerini son derece başarılı bir şekilde devam ettirdiler. Ben de aynı özveriyle bunu yapmak için çalışacağım.

Bu güne kadar İl Temsilciliği görevlerini başarılı bir şekilde yapmış ve yapmakta olan üyelerimize öncelikle teşekkür etmek isterim.

İki bölüm olmak üzere bazı illerdeki temsilciliklerimizde görev değişikleri olmuştur. Şubat ayı içerisinde bütün İl Temsilcilerimiz ile İstanbul’da bir toplantı düzenleyip hedeflerimizi ve varsa o illerdeki sorunları konuşacağımız bir toplantı düzenleyeceğiz.

ARED Yönetim Kurulu’nun 22.01.2016 tarihli toplantısında ataması yapılan yeni ARED İl Temsilcilerimiz’i tanıtmak isterim:

İstanbul Avrupa Yakası: İsmail SAATÇIOĞLU

İstanbul Anadolu Yakası: Can BÜYÜK

Antalya: Kubilay KÜPÜR

Bursa: Mehmet DOĞRUL

Gaziantep: Beşir KARAKAN

Hatay: Hasan Fehmi KESKİN

Şanlıurfa: Serkan OFLAZ

Sakarya: Tugay DEMİRCİ

Edirne: Umut BALTAN

Yeni İl Temsilcilerimiz’e görevlerinin hayırlı olmasını dilerim.

Saygılarımla,

Mert ÇİÇEK