Üyelik Geliştirme ve FESPA Eurasia Fuarı Çalışmaları Sürüyor [ 15 Mart 2019 ]


Üyelik Geliştirme ve FESPA Eurasia Fuarı Çalışmaları Sürüyor

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

Üyelik Geliştirme ve FESPA Eurasia Fuarı Çalışmaları Kapsamında ARED Yönetim Kurulu’nun Firma Ziyaretleri Devam Ediyor

FESPA Eurasia Fuarı ve üyelik geliştirme çalışmalarını sürdürmek, endüstriyel reklam ve baskı sektöründe ARED Üyesi olan ve olmayan temsilcileri firmalarında ziyaret ederek görüş ve değerlendirmelerini almak, ARED ve sektör temsilcileri arasındaki iletişim ve diyaloğu artırmak amacıyla ARED Yönetim Kurulu üyelerinin Şubat ayında başlattığı firma ziyaretleri Mart ayında da devam ediyor. ARED Başkanı Ahmet Özdemirel, Başkan Yardımcısı Şahin Acar, Genel Sekreter İbrahim Demirseren, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Göktürk ve Şaban Beyler 15 Mart 2019 tarihinde İstanbul Anadolu yakasında, İstanbul trafik yoğunluğunun uygunluğu çerçevesinde firma ziyaretleri gerçekleştirdiler.

ARED Yönetim Kurulu güne DC Işıklar Led firması ziyareti ile başladı. Abdullah Bölükçü ve Satış Yöneticisi Aslı Bölükçü’yü firmaları DC Işıklar Led’de ziyaret ettiler. ARED faaliyetleri ve FESPA Eurasia Fuarı üzerine gerçekleşen ziyarette DC Işıklar Led, ARED Üyeliğine davet edildi.

ARED Yönetim Kurulu’nun bir sonraki durağı Optimum Digital Planet oldu. ARED 6. Dönem ARED Yönetim Kurulu Üyeliği görevini de üstlenen Taner Güven, firması Optimum Digital Planet’te ziyaret edildi.

ARED Yönetim Kurulu’nun üçüncü ziyareti Taç Grup Reklam Ürünleri oldu. Taç Grup’ta Numan İskit, Hüseyin İskit, Mustafa Akman, Gökhan Sakallı ev sahipliğinde gerçekleşen görüşmeye Bes Reklam’dan Birol Çakır ve Orhan Bakkal da katıldı. Bu ziyaret ile bir araya gelen sektör temsilcileri birlikte öğle yemeği molası verdiler.

ARED Yönetim Kurulu’nun dördüncü ve günün son ziyareti İnka Teknik’e oldu. ARED Yönetimi İnka Teknik’te Genel Müdür Osman Özcan ve Koordinatör Şahap Hançer ile bir araya geldi.

İstanbul Anadolu Yakası’nda üye olan ve olmayan firmalara gerçekleştirilen ARED Yönetim Kurulu ziyaretleri ilerleyen tarihlerde de sürdürülecek.