Sektörün Fuarı FESPA Eurasia! [ 28 Ağustos 2023 ]


Sektörün Fuarı FESPA Eurasia!

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

2013 yılından beri ARED ve FESPA ortaklığıyla düzenlenen FESPA Eurasia 2023 yılında, onuncusunu gerçekleştirmeye hazırlanıyor. İlk günden bu yana ARED’in ulusaldaki sektörü temsil eden tek kuruluş olmasının yarattığı bilinç ile FESPA’nın “amaç için kazanç” felsefesini birleştiren, açıkhava ve endüstriyel reklamcılık sektörü için en iyi koşulları sağlama kaygısı taşıyan FESPA Eurasia’dan elde edilen gelir yine sektöre aktarılıyor. Dolayısıyla ARED ve FESPA ortaklığıyla kurulan FESPA Eurasia Fuarcılık, sektörün gelişimini desteklemek amacıyla kurulmuş, elde ettiği kazancı sektörün ilerlemesi lehine kullanma hedefi taşıyan bir yapıdır.

ARED ve FESPA ekiplerinin sektöre, bölgeye ve FESPA Eurasia fuarına duydukları inanç ile yerel ve uluslararası aktörlerin fuara gösterdikleri ilgi sayesinde 2022 yılında FESPA Eurasia, fuar alanını %20 artırarak yenilenmiş, imkanları geliştirilmiş ve merkezi konuma sahip İstanbul Fuar Merkezi’nde sektör temsilcilerini bir araya getirdi. Bu başarısıyla FESPA Eurasia 2022 yılında 10.000'den fazla tekil ziyaretçiyi İFM’nin salonlarına çekti. Bu rakamların organizatör ekibini, katılımcıları, basını, fuar süresince aynı kişiye ait olan ve tekrar eden ziyaretçi girişlerini içermediğini vurgulamak gerekiyor. FESPA Eurasia 2022 ziyaretçilerinin %18'inin farklı ülkelerden gelmesi, fuarın katılımcılar için değerli bir uluslararası satış ve pazarlama platformu olduğunu gösteriyor.

 23-26 Kasım 2023 tarihleri arasında düzenlenecek olan FESPA Eurasia 2023 hazırlıkları ise hızla devam etmektedir. Şimdiden %86 doluluğa ulaşan fuar İFM’nin 1 ve 3. salonlarında sektör liderlerini bir araya getirmeye hazırlanıyor. 500’den fazla farklı markanın temsil edileceği fuarın 2023 yılında rekor tazelemesi bekleniyor.

Bu minvalde; kararını bölgede düzenlenen yalnızca bir etkinliğe katılma ve bu desteği tek hedefi gelirini sektörü büyütecek yatırımlar gerçekleştirme olan FESPA Eurasia’dan yana göstereceğini belirterek;

2023 yılında yalnızca FESPA Eurasia fuarına katılma kararlarını bildiren Mimaki, SDS, İstanbul Reklam, Yazım Reklam, Mat Kağıtçılık, MRT Dijital, GFK Dijital, Deniz Reklam, Turan Kimya, Mert Dijital, AIT Dijital, Tetaş, Tural Makine, Lustre, ITS Dijital, Şahika Tekstil, Emirtrans, Erke Reklam, Hazar Makina, Şamma Makine, Print4teks, Som Kağıt, Diferro Makine, Wimac Makine, Printtech, Hnf Kimya’ya teşekkür ederiz.

Derneğimizi ve fuarımızı her yıl olduğu gibi 2023 yılında da desteklemeye devam eden Folpa Reklam, Karya Tekstil, Uğur Tekstil, CMYK Reklam, Summa Dijital, Prodijital, Pass Dijital, Som Global, Pasifik Reklam, Olympos Reklam, A ve A Reklam, Pigment Reklam, Avrasya Dijital, Gritty, Gür Dijital, Olbia Printer, Anka Grup, Teknofinal, Matuya Reklam, Çukurova Reklam, Bilsan Bayrak, KGT Makine, Lion Grup Reklam firmalarına da teşekkürü bir borç biliriz.

Açıkhava ve endüstriyel reklamcılık sektörünü, sürdürülebilir ticari büyümeyi teşvik etmeye yönelik önemli bir adım olan bu desteklerin sağlayacağı faydalara odaklanmaya davet ediyoruz.