Sektörümüzün durumunu ulusal televizyon ve radyo kanallarında anlatıyoruz [ 11 Mayıs 2020 ]


Sektörümüzün durumunu ulusal televizyon ve radyo kanallarında anlatıyoruz

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

Ekonomiye can katan önemli sektörlerden biri olan açıkhava ve endüstriyel reklamcılık sektörünün temsiliyetinden aldığımız güçle anlaşılma ve desteklenme isteğimizi, ulaşabildiğimiz her platformdan yetkili mercilere iletme çabalarımızı sürdürüyoruz.

Bu süreçte; 4 Bakanlık, 42 Sanayi ve Ticaret Odası, 266 Milletvekili, 6 Federasyon ve Dernek’e resmi yazı ile talebimizi ilettik. 30 TV ve radyo kanalı ile irtibat kurduk. 2 Ulusal TV Kanalı’nda gerçekleştirilen programlara katıldık ve 1 TV Kanalına röportaj verdik. 2 Radyo Kanalı’nda düzenlenen programa katıldık ve basında 200’ü aşkın yayında yer aldık. 

Resmi talep dilekçemize T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı buradan, Ankara Sanayi Odası buradan okuyabileceğiniz yanıtları iletmişlerdir.

Aynı zamanda üyesi olduğumuz Sektörel Dernekler Federasyonu (SEDEFED) mücbir sebeple ilgili talebimize resmi internet sitesinde yer vermiştir. Habere buradaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.




ARED Başkanı Ahmet Özdemirel Radyo Sputnik'te Koronavirüsün Sektörel Etkilerini Değerlendirdi

ARED Açıkhava ve Endüstriyel Reklamcılar Derneği Başkanı Ahmet Özdemirel Radyo Sputnik'teki Serhat Ayan'la Korona Günlükleri programına katılarak korona virüsünün açıkhava ve endüstriyel reklam sektörüne etkileri konusunda değerlendirmelerde bulundu. 

Yayının tamamına Youtube kanalımızdan ulaşabilirsiniz: https://youtu.be/TKjkb0FypWA



ARED OSTİM Radyo’da Sektörün Durumunu Anlattı

ARED Başkanı Ahmet Özdemirel Ostim Radyo’da gerçekleştirilen Gülay Kankalp Çetin’in sunduğu “Kafe Gülay” adlı programına katılarak, koronavirüs salgınının sektörümüze etkileri konusundaki değerlendirmelerini paylaştı. 



30 TV ve Radyo Kanalına Mücbir Sebep Talebimizi Gönderdik

ARED Başkanı Ahmet Özdemirel’in sektörümüzün teşvik kapsamı dışında kalması ve mücbir sebep talebimize istinaden çekmiş olduğu videoyu 30 TV ve radyo kanalının Whatsapp hattına yönlendirdik. 

Videonun tamamına Youtube kanalımızdan ulaşabilirsiniz: https://youtu.be/0leVQfJDl5M



SHOW TV Ana Haber Bülteni'nde Mücbir Sebep Talebimizi Yineledik

ARED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şahin Acar Show TV Ana Haber’e verdiği röportajda salgının Açıkhava ve Endüstriyel Reklam sektörüne etkisini değerlendirerek, sektörümüzün mücbir sebep kapsamına alınması talebimizi yineledi. 

Yayının tamamına Youtube kanalımızdan ulaşabilirsiniz: https://youtu.be/ermJ6e7hpH4



ARED Başkan Yardımcısı Şahin Acar Ekotürk TV’ye Konuk Oldu

ARED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şahin Acar, Ekotürk TV’de, Serpin Alparslan’ın sunduğu Sektörel Bakış programına konuk olarak açıkhava ve endüstriyel reklamcılık sektörünün mücbir sebep kapsamına alınması hususundaki talebimizi dile getirdi.

Yayının tamamına Youtube kanalımızdan ulaşabilirsiniz: https://youtu.be/cVJQnLe76yY



ARED Başkan Yardımcısı Şahin Acar Bengütürk TV’deydi

ARED’in, Açıkhava ve Endüstriyel Reklamcılık Sektörünün mücbir sebep kapsamına alınmasıyla ilgili talebi Bengütürk TV’de, Cem Açıkgöz’ün sunduğu Günün Raporu programında yinelendi.

Yayının tamamına Youtube kanalımızdan ulaşabilirsiniz: https://youtu.be/-56GED64AM