LÖSEV’in Kampanyasına Genç Aredliler de Bir Tuğla Koydu [ 03 Temmuz 2014 ]


SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), Türkiye’nin en donanımlı onkoloji hastanesini ve Avrupa’nın ilk “onkoloji kenti”nin tamamlanması için “Bir Tuğla da Sen Koy” kampanyası başlattı. 

LÖSEV’in 15 ay önce başlattığı onkoloji hastanesinin %80’i tamamlandı. LÖSEV, bundan sonrası için ise “Bir Tuğla da Sen Koy” kampanyasına güveniyor. Bağış ve yardımlarla 2014’ün Kasım ayında açılması planlanan onkoloji hastanesinde çocukları hayata bağlayacak oyun odalarından hobi evlerine, köydeki yaşamlarından, hayvanlardan akvaryuma kadar her şeyin olacağı dünya standartlarında bir tesis amaçlanıyor.

LÖSEV’in bu projesi çerçevesinde Türkiye’yi dolaşarak bağış ve yardım toplayacak tırın, proje görselleriyle kaplanması konusunda destek veren Genç Aredliler de projeye bir tuğla koydu. 

LÖSEV’in “Bir Tuğla da Siz Koyun” projesi tırının dijital baskılarını bedelsiz yapan Printtech firmasından Alihan Aydın’a, baskıları bedelsiz tıra uygulayan Morova Reklam’a ve bu süreci baştan sona takip ederek yöneten Eray Reklam’dan Şenol Karabulut’a teşekkür ederiz.