İnönü T.E.M.L. Leonardo Da Vinci Programı Kapsamında Avrupa’ya Gidiyor [ 20 Mayıs 2014 ]


İnönü T.E.M.L. Leonardo Da Vinci Programı Kapsamında Avrupa’ya Gidiyor

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

ARED’İN İŞBİRLİĞİNDE OLDUĞU OKULLARDAN BAYRAMPAŞA İNÖNÜ TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ, LEONARDO DA VINCI PROGRAMI KAPSAMINDA AVRUPA’YA GİDİYOR

ARED Açıkhava Reklamcıları Derneği ve ARED Üyeleri Bakaç ve Yazım Reklam’ın da destekçisi olduğu proje ile AB uyum sürecinde işçi sağlığı ve iş güvenliği konularında Türkiye’de işverenlere getirilen yükümlülüklerin paralelinde Avrupa’daki sektörel uygulamalar konusunda yerinde gözlem yapılması şansı elde edilecek.

Avrupa Birliği’ne üye ve aday ülkelerin mesleki eğitime yönelik politikalarını desteklemek ve geliştirmek amacıyla uygulanan Leonardo da Vinci Programı kapsamında İstanbul’dan toplam 37 kişi, Almanya ve İtalya’ya gidiyor. Mühendisler, tıp doktorları, iş güvenliği uzmanları, iş yeri hekimleri ve eğitimcilerden oluşan toplam 37 kişilik Türk heyeti, Avrupa’da metal ve otomotiv sektöründeki uygulamaları yerinde inceleyecek.

12 kişilik ilk grup, 26 Nisan’da Almanya Erlensee’ye, 12 kişilik ikinci grup, 21 Eylül’de Almanya Königsbrunn’a ve 13 kişilik üçüncü grup, 12 Kasım’da İtalya’nın Rimini kentine gidecek. Türk heyet, gittiği yerlerde İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda Avrupa’daki meslektaşlarıyla bilgi paylaşımında bulunarak ülkemize tecrübe ve bilgi aktarılmasını amaçlamaktadır.
http://ldvproject.com/index.html