Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı’nı ziyaret ettik [ 24 Temmuz 2022 ]


Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı’nı ziyaret ettik

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’nu firması olan Fresha’da ziyaret ederek teşekkür plaketimizi takdim ettik ve Dernek faaliyetlerimiz ile FESPA Eurasia fuarımızdan bahsettik. Kendilerine Giresun toplantımıza sunduğu katkılar ve misafirperverliği için teşekkür ederiz.

Giresun ve Çevresi’ndeki Sektör Temsilcilerimizi Ziyaret Ettik

21 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirdiğimiz Giresun Toplantısı ve Sektörel Eğitim Semineri öncesinde Başkanımız Şahin Acar ve Başkan Yardımcımız Şaban Beyler ile Yönetim Kurulu Üyemiz Muharrem Yıldırım Giresun ve çevre illerdeki sektör temsilcilerimizi ziyaret ederek hem sektörel talepleri ile Dernek çalışmalarından bahsettiler hem de il toplantımıza davet ettiler. 
Başkanımız Şahin Acar’ın ARED Giresun Toplantısı ve Sektörel Eğitim Semineri etkinliğimiz öncesinde ziyaret ettiği Özkaya Reklam, Grafiki Medya, Kampüs Dijital Baskı, Başak Reklam, Çınar Reklam, Bayrak Reklam, Gür Reklam, Meta Ajans, Erdoğan Reklamcılık, Hayal Reklam, Tabelacım ve N1 Medya temsilcilerine misafirperverlikleri ve sıcak karşılamaları için teşekkür ederiz.
Başkan Yardımcımız Şaban Beyler ve Yönetim Kurulu Üyemiz Muharrem Yıldırım’ın ARED Giresun Toplantısı ve Sektörel Eğitim Semineri etkinliğimiz öncesinde ziyaret ettiği Kotyora Reklam Tabela, Güneş Reklam Tabela, Deniz Reklam Tabela, Moda Reklam, Aziz Ateş Reklam, Ufuk Reklam, Nova Reklam Atölyesi, Uzman Reklam, Ferhat Reklam, Murat Reklam, Oney Reklam, Karadeniz Reklam, Anadolu Reklam ve Platin Reklam temsilcilerine de misafirperverlikleri için çok teşekkür ederiz.