Genç Aredliler IV. Dayanışma Toplantısı 2 Mayıs’ta Kıbrıs’ta Gerçekleştirildi [ 08 Mayıs 2014 ]


Genç Aredliler IV. Dayanışma Toplantısı 2 Mayıs’ta Kıbrıs’ta Gerçekleştirildi

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

ARED’e üye olan kurumların ikinci kuşaklarının şirketlerine ve ARED’e kazandırılması için 2011 yılında İzmir’de gerçekleşen oluşum toplantısı ile ARED bünyesinde kurulan Genç Aredliler’in 4. dayanışma toplantısı Kıbrıs Cratos Hotel’de yapıldı. 

Açılış konuşmasını gerçekleştiren ARED Genel Sekreteri ve Genç Aredliler Çalışma Komitesi Başkanı Aynur Çakır, Genç Aredliler’in bugüne kadar gerçekleştirdiği faaliyetlere değindi ve sektörün genç temsilcilerini ARED-FESPA ortaklığında İstanbul CNR Expo’da bu yıl ikinci defa 4-7 Aralık 2014 tarihlerinde düzenlenecek FESPA Eurasia Fuarı’na davet etti.

Genç Aredliler Başkanı Mert Çiçek, Hoşgeldiniz Konuşması’nda, dayanışma toplantılarıyla Genç Aredliler arasındaki iletişim ve kaynaşmayı artırmayı hedeflediklerini vurguladı ve Genç Aredliler’in oluşum amacı, etkinlikleri ve hedeflerine kısaca değindi.

Genç Aredliler Genel Sekreteri Burak Güldamlası’nın sunumuyla, Genç Aredliler’in Ocak – Nisan 2014 faaliyetleri incelendi. Güldamlası, belirlenen ayda 100 firma ziyareti  hedefinin son aylarda başarıldığını söyledi ve katılımcılardan Genç Aredliler’in “Gülümsetmek Yeter” isimli sosyal sorumluluk projesine destek beklediklerini vurguladı. Genç Aredliler’in bir sonraki yönetim kurulu toplantısının, 7-8 Nisan’da Şanlıurfa’da yapılacağını açıklayan Burak Güldamlası, toplantı sonrası  herkesi Şanlıurfa’daki firmaları ziyaret ile şehir gezisi programına davet etti.

Katılımcılara ve Kıbrıs organizasyonuna sponsorluklarıyla Eray Reklam, Optimum Digital Planet, Saatçıoğlu, SDS, Unifol, Fleks Media, Solvetex ile dijital baskı sponsoru Printtech destek verdi.