GENÇ AREDLİLER III.DÖNEM BAŞKANLIĞINA MERT ÇİÇEK SEÇİLDİ [ 09 Ocak 2014 ]


GENÇ AREDLİLER III.DÖNEM BAŞKANLIĞINA MERT ÇİÇEK SEÇİLDİ

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

ARED’e üye olan firma sahiplerinin ikinci kuşak nesillerinin gelecekte şirketlerine ve ARED’e kazandırılması için ARED Bünyesinde kurulan Genç Aredliler’in III.Dönem Seçim Toplantısı, 9 Ocak 2014 tarihinde İstanbul Sürmeli Hotel’de gerçekleştirildi. 

Açılış ve hoşgeldiniz konuşmaları ile başlayan toplantıda, konuşmaları sırasıyla ARED Başkanı Halil Eligür, ARED Genel Sekreteri ve aynı zamanda Genç Aredliler Komitesi Başkanı Aynur Çakır, ARED Yönetim Kurulu Üyesi ve Genç Aredliler Komitesi Geçmiş Dönemler Başkanı Fatih Özcan gerçekleştirdi. Konuşmaların ardından gerçekleşen tanışma bölümünde katılımcılar söz alarak hem kendisi hem de firması hakkında kısaca bilgi verdi. 

Genç Aredliler Geçici, I. ve II.Dönem Başkanı Ferhat Kötük, Genç Aredliler II.Dönem faaliyetlerinin sunumunu gerçekleştirirken, 2011 yılında Genç Aredliler Oluşum Toplantısında ARED V. ve VI.Dönem Başkanı Birol Fedai’nin sözlerini hatırlatıp yineleyerek, Genç Aredliler’in erken yaşlarda birbirlerini tanıma fırsatı buldukları için bir önceki nesile göre çok şanslı olduklarını vurgulayarak Genç Aredliler’i aktif hale getirerek bu fırsatı sağlayan Birol Fedai’ye çok teşekkür etti. Ferhat Kötük konuşmasında yeni dönemde görev alacak Genç Aredliler Yönetimine destek vermek üzere sorumluluk üstleneceğini dile getirerek başarılar diledi.

Genç Aredliler’in Yeni Döneminde görev almak üzere tek aday olan Mert Çiçek konuşmasında hedeflerini, Genç Aredliler Üye sayısını ve aralarındaki iletişimi artırmak, Genç Aredliler’i firmalarında ziyaret etmek, FESPA Eurasia Fuarı çalışmalarına destek vermek, Genç Aredliler’in ihtiyacı olan eğitim ve seminerleri tespit etmek ve düzenlemek, Açıkhava reklam sektöründeki I. ve II.kuşağı düzenlenecek panel ile biraraya getirmek, Genç Aredlileri sosyal ortamlarda da buluşturmak için geziler düzenlemek, Kimsesiz Çocuklar Vakfı’nı ziyaret ederek çocukların ihtiyacı olan oyuncak ve giysileri kampanya ile sağlayıp sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirmek, Genç Aredliler’i ve firmalarını tanıtan bir kitapçık yayınlamak, sosyal medyada aktif olmak, ARED Yönetim Kurulu toplantılarına bir temsilci ile katılmak olarak sıraladı. 

Mert Çiçek’in konuşması ve yeni dönem çalışma ekibini tanıtımının ardından gerçekleşen oylamada, oy birliği ile Genç Aredliler III.Dönem Yönetiminde Başkanlığa Mert Çiçek (Bagü Reklam ve İlet. Hizm. San. Tic. Ltd. Şti., İstanbul), Başkan Yardımcılığına Zeki Fedai (Sistem Printing Company, İzmir), Genel Sekreterliğe Burak Güldamlası (Atölye Teknik, AT Reklamcılık Org. Prodüksiyon San. Tic. Ltd. Şti., İstanbul), Üyeliğe Mert Ünveren (Süstaş Süsler A.Ş., İzmir) ve Alihan Aydın (Printtech Reklam, İstanbul) seçildiler.

Genç  Aredliler III.Dönem Seçimi’nin ardından gerçekleşen dilek ve temenniler bölümünde söz alan katılımcılar haksız rekabet, iş güvenliği ve sağlığı, çevre ve atıklar, sektör temsilcilerinin eğitimi konularında görüş ve önerilerini dile getirdiler. 

Genç Aredliler III.Seçim Toplantısı’na ARED Yönetim Kurulu’ndan Başkan Halil Eligür, Genel Sekreter Aynur Çakır, Sayman Levent Olcayto, Üyeler Fatih Özcan ve Ahmet Özdemirel, Genel Koordinatör Av.Ayşe Z.Aydın, Genç Aredliler’den Alihan Aydın (Printtech Reklam, İstanbul), Ali Oğuz (Sayar Matbaa ve End. Boya Ltd. Şti., İstanbul), Burak Güldamlası (Atölye Teknik, İstanbul), Deniz Saraç (Eray Top. Rek. Malz. Paz. Ltd. Şti., Ankara), Ersin Kibar (Met Etiket Tic. ve San. A.Ş., İstanbul), Evrim Kaytan (Çığır Reklam, İzmir),  Ferhat Kötük (Reklamix Endüstriyel Reklamcılık, Eskişehir),Halil İbrahim Oğuz (Sayar Matbaa ve End. Boya Ltd. Şti., İstanbul), Hasan Fehmi Keskin (Desen Reklam San. ve Tic. Ltd. Şti., Hatay), İsmail Saatçıoğlu (Saatçıoğlu Dış Ticaret A.Ş., İstanbul), Mert Çiçek (Bagü Reklam ve İlet. Hizm. San. Tic. Ltd. Şti., İstanbul), Selim Coşarcan (Alfa Lazer Bil. ve Büro Malz. San. ve Tic. A.Ş., İstanbul), Şenol Karabulut (Eray Top. Rek. Malz. Paz. Ltd. Şti., Ankara) ve Zeki Fedai (Sistem Printing Company, İzmir) katıldılar. Standart-Tim Reklamcılık San. ve Tic. A.Ş.’nin sponsorluğunda gerçekleşen Genç Aredliler III.Seçim Toplantısı, toplu fotoğraf çekimleri ile sona erdi.