FESPA YENİ PAZARLARA AÇILMA FIRSATINI ARED İLE YAKALADI [ 07 Ağustos 2013 ]


FESPA YENİ PAZARLARA AÇILMA FIRSATINI ARED İLE YAKALADI

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

FESPA (The Federation of  Screen and Digital Printers Associations – Serigrafi ve Dijital Baskı Dernekleri Federasyonu), 1962 yılında kurulan, serigrafi, dijital ve tekstil baskı sektörlerini içeren, merkezi İngiltere’de olan 37 ulusal dernekten uluşan küresel bir federasyondur. FESPA’nın amacı serigrafi, dijital ve tekstil baskıyı teşvik etmek, dünya çapındaki üyeleri ile sektörel bilgileri paylaşmak, üyelerinin işlerini büyütmelerine destek olmak ve hızla büyüyen sektördeki son gelişmeleri takip etmelerini sağlamaktır. ARED Açıkhava Reklamcıları Derneği, 2001 yılından bu yana FESPA Üyesi ve serigrafi, dijital ile tekstil baskı sektörünün FESPA’daki Türkiye temsilcisidir. 

Paris’te ilk fuarını 1963 yılında düzenleyen FESPA, günümüzde serigrafi, dijital ve tekstil baskı konularında dünya çapında en büyük fuarların organizatörü konumundadır. FESPA ve FESPA Digital Fuarlarını her yıl farklı bir Avrupa şehrinde gerçekleştiren FESPA, Meksika, Çin, Afrika ve Brezilya’da da bölgesel fuarlar düzenlemektedir. 

FESPA, 2013 yılında ARED ortaklığı ile ilk defa 3-5 Ekim 2013 tarihleri arasında İstanbul CNR Expo’da FESPA Eurasia 2013 Fuarı’nı gerçekleştirecektir. FESPA Eurasia 2013 ile ilgili daha fazla bilgi ve online kayıt için www.fespaeurasia.com internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.