FESPA TAKIMINI GÜÇLENDİRİYOR [ 27 Kasım 2013 ]


FESPA TAKIMINI GÜÇLENDİRİYOR
FESPA TAKIMINI GÜÇLENDİRİYOR

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

FESPA, devam eden operasyonel gelişim süreci içerisinde her alana eşit yoğunlaşabilmek için ekibine 3 yeni eleman kattı.
 
FESPA’nın önceki Yönetici Müdürü olan Neil Felton artık CEO rolünü yerine getirecek. Neil Felton artık küresel fuarlar ve etkinlikler portföyü, FESPA üyesi 37 dernekle olan ilişkiler ve FESPA’nın “Amaç İçin Kazanç” uygulamasını da içeren tüm organizasyon aktivitelerinin yönetiminden sorumlu olacak.
FESPA Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Lascelle Barrow, “FESPA’ya katıldığından bu yana iki buçuk sene içerisinde Neil güçlü bir büyüme stratejisi yürüttü. Pazar lideri olan Avrupa ve Meksika fuarlarını geliştirmeye devam ederken, Brezilya, Avrasya ve Çin’de 3 yeni ve önemli FESPA fuarı başlattı, bunun yanısıra FESPA’nın 2014 yılı içinde 4. Kıta etkinlşği olan Güney Afrika’da da önemli bir iş ortaklığı oluşturdu.” dedi.

Roz McGuinness, serigrafi, dijital, tekstil fuarları, FESPA Digital ve yeni European Sign Expo Fuarı da dahil olmak üzere, FESPA Avrupa Fuarlarından Sorumlu Bölgesel Müdür olarak FESPA’ya katıldı. McGuinness baskı endüstrisi araştırma ve danışmanlık firması Pira International’da 4 yıllık Grup Fuarlar Müdürlüğü ve i2i Events firmasında yıllık Autumn Fair ve Spring Fair fuarlarında 9 yıllık görevleriyle edindiği 17 yıllık fuar yönetim deneyimine sahip. McGuinness ayrıca FESPA’nın Asya fuarlarındaki tüm deniz aşırı satış, pazarlama ve operasyon alanlarından sekiz kişilik ekibiyle birlikte sorumlu olacak.
 
Sean Holt ise “Amaç İçin Kazanç” sistemi ile finanse edilecek olan eğitim, bilgi paylaşım ve iş ağı etkinlikleri de dahil olmak üzere ulusal derneklere verilecek destekleri koordine etmek için “Genel Sekreter” sıfatı ile FESPA’ya katıldı.
  
Lascelle Barrow, “Bu yüksek tecrübeli kişilerin Neil ile birlikte çalışmaya başlaması ile devam eden gelişme noktasında tüm olanlara yeteri kadar odaklanabileceğiz. FESPA’nın 37 ulusal derneğinin fikirlerini temsil eden Yönetim Kurulunun, Neil ve yeni katılımlarla kalabalıklaşan takımının FESPA’nın etkinliklerini küresel baskı camiası üyeleri, fuar katılımcıları ve ziyaretçilerinin değişen ihtiyaçlarına göre geliştireceğinden şüphemiz yok.”dedi.