FESPA Ödülleri Sahiplerini Buldu [ 14 Haziran 2016 ]


FESPA Ödülleri Sahiplerini Buldu

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

Her yıl düzenlenen FESPA Ödülleri’nin bu seneki kazananları 9 Mart’ta Amsterdam, Beurs van Berlage’da düzenlenen, ARED Yönetim Kurulu Üyeleri ve FESPA Başkanı Yaşar Güvenen’in de hazır bulunduğu Gala Gecesi’nde belli oldu.

FESPA’nın Amaç İçin Kazanç felsefesiyle, baskıda mükemmeliyeti kutlayan FESPA Ödülleri, baskı sektörünü küresel anlamda motive etmeye ve sektöre ilham vermeyi hedefleyen ödüllerde bu sene ilk defa uygulama dışı ve endüstriyel reklam kategorilerinde projeler yarıştı.

Köln’de olduğu gibi bu seneki etkinlik de Ryan Philpot’un sunumuyla gerçekleşti. Gala yemeği ve ödül töreni sırasında misafirler ilgi çekici müzik ve dans şovlarına şahit oldular. The Majorzz adlı dans topluluğu, FESPA için özel olarak hazırladıkları süper kahramanlar temalı dans gösterisini seyircilere sundular. Ayrıca Caribbeanbrass International grubunun dansçıları verilen arada sambayla salonu canlandırdılar ve konukları da piste davet ederek sıcak bir ortam yarattılar. Ödül töreni sonunda, pop müzik grubu Session sohbet eden davetlilere popüler şarkılarla eşlik etti.

ARED’in FESPA Ödülleri başvurusunu yaparak projelerini Amsterdam’a gönderdiği 2015 ARED Endüstriyel Reklam Ödülleri birincisi Çizgi Reklam, toplamda on projenin yarıştığı endüstriyel reklam kategorisinde üçüncü olarak bronz ödülün sahibi oldu. Kazananların tam listesi için www.fespaawards.com adresini ziyaret edebilirsiniz.