FESPA GPE 2022 Fuarı ARED tarafından ziyaret edildi [ 10 Haziran 2022 ]


FESPA GPE 2022 Fuarı ARED tarafından ziyaret edildi

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

FESPA GPE 2022 Fuarı ARED Tarafından Ziyaret Edildi

FESPA'nın Almanya Messe Berlin'de, 31 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirdiği  FESPA GPE 2022 fuarını, ARED Yönetim Kurulu ziyaret etti. Fuar açılışından bir gün önce dünyanın dört bir yanından FESPA’ya üye olan 37 derneğin temsilcilerinin katılımına açık olan Sekreterler Toplantısı’na, ARED Kurumsal İletişim Sorumlusu Beril Kırağlı tarafından katılım gösterildi. 

FESPA ve ARED Yönetimleri Bir Araya Geldi

Fuar açılışının ardından ARED Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri, FESPA Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleriyle bir araya geldi. Toplantıda ARED’in güncel çalışmalarından bahsedildi ve gerçekleştirilebilecek iş birlikleri görüşüldü. ARED’in faaliyetlerini yakınen takip ettiklerini belirten FESPA Yönetimi ARED’i aktif çalışmalarından ve çalışkanlığından dolayı tebrik etti. Özellikle eğitim alanında Derneğin gerçekleştirdiği faaliyetleri takdir ettiklerini ve diğer Derneklerin örnek alabileceği aktiviteler ortaya koyulduğunu vurguladılar. Diğer taraftan FESPA Eurasia 2022 hazırlıkları konusunda görüşmeler gerçekleşti ve bu tarafta da Derneğin düzenlediği etkinliklerin önemsendiği belirtildi. FESPA Yönetim Kurulu Üyelerine hediyeleri takdim edilerek toplantı sonlandırıldı. 

Dernekler Pavilyonunda Türkiye’den Örnekler Yer Aldı

FESPA, federasyona üye olan Derneklerin üyelerinden gelen başarılı baskı örneklerini Dernekler Pavilyonu düzenleyerek fuar alanının girişinde sergiledi. Sistem Printing Company’nin serigrafi baskı tekniğiyle ürettiği tablosu, Soletex’in kanvas çerçeveli, 3 boyutlu, dijital baskılı tablosu ve Canapa’nın spor giyim için ürettiği tekstil baskı örneği sergi alanında yer aldı.

FESPA GPE 2022 Fuarı’ndaki Türk Katılımcılar Ziyaret Edildi 

ARED Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin toplu olarak ziyaret ettiği fuarda katılımcı olan Türk firmalarının stantları ziyaret edildi. Sentez Reklam, Çağdaş Kağıt, Liteks, Canapa, Mimaki Eurasia, Soletex, Bilsan Bayrak, Karya Dijital, Ledu, Lidya, Som A.Ş., Teknika Tekstil, TMT, Liyu ve Durst temsilcilerinin stantları ziyaret edildi, fuarın nasıl geçtiği ve izlenimleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.