FESPA Global Print Expo 2019 ‘An Explosion of Possibilities’ Temasıyla Münih’te [ 03 Ocak 2019 ]


FESPA Global Print Expo 2019 ‘An Explosion of Possibilities’ Temasıyla Münih’te

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

14 – 17 Mayıs 2019’da Messe Münih, Almanya’da gerşekleşecek FESPA 2019 Global Print Expo ve eş zamanlı düzenlenen fuar European Sign Expo 2019, ziyaretçi kampanyasını başlattı. Her iki fuar için de belirlenen kampanya sloganı ‘Explosion of Possibilities’ ile, serigrafi ve dijital geniş format, tekstil baskı ve endüstriyel reklam pazarlarındaki ticari ve yaratıcı fırsatların çeşitliliği vurgulanıyor.

FESPA Fuarlar Direktörü Roz Guarnori şu şekilde yorumda bulunuyor: “Daha önceki fuarlardan ve geçtiğimiz yılın FESPA Print Census sonuçlarından yola çıkarak yaptığımız ön görüler, baskı hizmeti sağlayıcıları (PSP’ler) ve endüstriyel reklam üreticilerinin devamlı yeni başlangıçlar ve işlerini geliştirme yöntemleri arayışında olduğunu gösteriyor. 2019 yılındaki global fuarlarımız için belirlenen ‘Explosion of Possibilities’ teması, teknoloji ve medya inovasyonlarıyla güçlenen ve yeni uygulamalar ile yeni pazarlar konusunda uzman kişilerin girişimcilik hedefini besleyen sektörümüz kapsamında ortaya çıkan fırsatların altını çiziyor.”

1999, 2005, 2010 ve 2014 yıllarında da FESPA fuarlarına ev sahipliği yapan Münih, fuar ve ziyaretçi için mükemmel tesisler sunuyor ve FESPA tarafından fuar için favori şehir olarak görülüyor. Messe Münih’te 6 salonda yer alacak FESPA Global Print Expo 2019’da 700 katılımcının, serigrafi ve dijital geniş format, tekstil ve konfeksiyon baskı, iç tasarım, araç kaplama, ambalajlama ve endüstriyel reklama dair en son teknoloji ve uygulamaları sergilemesi bekleniyor. FESPA Global Print Expo 2018’in başarısı sonrasında, FESPA bir salonun tamamını (A4) tekrardan substratlara ayıracak.

European Sign Expo 2019, endüstriyel reklam üreticileri ve marka sahiplerine yönelik bir fuar, baskı hizmeti sağlayıcılarına da görsel iletişimle ilgili fırsatları keşfetme şansı sunuyor.

Ziyaretçiler ayrıca, daha önceki fuarlarda da yer alan popüler etkinlikler ve pazar trendleri ve ziyaretçi görüşlerine göre düzenlenen yeni girişimler dahil, FESPA’nın eğitim ve en iyi uygulamayı tanıtma taahhüdünü yansıtan birçok eğitim etkinliklerinden faydalanabilecek.

Roz sözlerini şu şekilde tamamlıyor: “Berlin’deki 2018 fuarlarımızın rekor ziyaretçi katılımı, Avrupa’daki FESPA Global Print Expo’nun hedeflere ulaşmada ve iş dönüşümlerinin gerçek hikayelerinden ilham almada gerekli araçları keşfetmek isteyen baskı ve endüstriyel reklam işletmeleri için en önemli yer olduğunu gösteriyor. Firmalar önümüzdeki aylar için faaliyet planlarını açıkladıkça, ziyaretçilerimiz için sürdürülebilir büyüme sağlayabilecek yeni yöntemler ortaya çıkaran fırsatları keşfetmek için daha çok heyecanlanıyoruz.”

FESPA Global Print Expo 2019’u ziyaretle ilgili daha fazla bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

Buraya tıklayarak ücretsiz ziyaretçi kaydı yapabilirsiniz.

Tüm ARED Üyeleri, 14-17 Mayıs 2019’da Almanya, Münih’te gerçekleşecek FESPA Global Print Expo 2019’da bazı avantajlar sağlayan CLUB FESPA standına, buraya tıklayarak ARED koduyla kayıt olup ücretsiz giriş yapabilirler. ARED kodunu öğrenmek için ared@ared.org.tr veya 0212 212 4116 üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.