FESPA Eurasia’ya Ziyaretçi Kaydınızı Yaptırmayı Unutmayın [ 14 Haziran 2016 ]


FESPA Eurasia’ya Ziyaretçi Kaydınızı Yaptırmayı Unutmayın
FESPA Eurasia’ya Ziyaretçi Kaydınızı Yaptırmayı Unutmayın

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

Sektörümüzün fuarı FESPA Eurasia’ya ziyaretçi giriş kaydınızı yaptırdınız mı?

FESPA-Eurasia-2015Geniş format dijital baskı, serigrafi baskı, ticari baskı, endüstriyel reklam, tekstil baskı ve konfeksiyon süsleme segmentlerinin yer alacağı FESPA Eurasia 2015 10-13 Aralık’ta İstanbul’da CNR Expo’da gerçekleştirilecek.

Ücretsiz ziyaretçi giriş kartınız için kaydınızı www.fespaeurasia.com adresinden yapabilirsiniz. Ayrıca FESPA Eurasia web sitesinden fuar ve katılımcı haberleri, seyahat, konaklama, ulaşım bilgileri, eğitimsel içerik programlarına dair en güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.

Ziyaretçilerin online kayıt yaptırarak büyük bir avantaj elde edeceklerini söyleyen FESPA Pazarlama Müdürü Lorraine Harrow, şunları söyledi; “Fuardan önce site üzerinden kayıt yaptıran ziyaretçiler, etkinlik ile ilgili en uygun haberleri, işlerinde katma değer yaratacak hangi kişileri ve hangi alanları ziyaret edebileceklerine yönelik tüm ilgili ip uçlarını direkt olarak maillerine alacaklar. Fuar öncesinden online kayıt yapılarak, organize edilecek bir FESPA Eurasia ziyareti; ziyaretçilerin bu yoğunlukta daha rahat iş görüşmeleri ve fuar planı oluşturmaları için çok önemlidir.”