FESPA Eurasia’nın ana sponsoru Mimaki! [ 29 Mayıs 2020 ]


FESPA Eurasia’nın ana sponsoru Mimaki!

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

Avrasya Bölgesi’nin lider baskı fuarı FESPA Eurasia’nın bu yılki ana sponsoru sektörün liderlerinden Mimaki Eurasia oldu. FESPA Eurasia 2020, bu yıl da İstanbul Fuar Merkezi’nde (İFM) 3-6 Aralık tarihleri arasında baskı ve endüstriyel reklam dünyasını bir araya getirecek.

Avrasya Bölgesi’nin baskı fuarı FESPA Eurasia’nın bu yılki ana sponsoru, Japonya merkezli global baskı sistemleri lideri Mimaki oldu. FESPA Eurasia 2020, 3-6 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde (İFM) 8. kez baskı ve endüstriyel reklam dünyasını bir araya getirecek. Sektör profesyonelleri FESPA Eurasia 2020’de de yerel ve uluslararası katılımcılarla buluşacak.

Üçüncü kez ana sponsor

Mimaki Eurasia üçüncü kez FESPA Eurasia’nın ana sponsoru oldu. Geçen yıl FESPA Eurasia’da Avrasya bölgesinden gelen baskı ve endüstriyel reklam uzmanlarıyla oldukça verimli bir fuar geçirdiklerini belirten Mimaki Eurasia Genel Müdürü Arjen Evertse, şöyle konuştu: “FESPA Eurasia fuarına iki yıldır sponsor olarak destek veriyoruz ve 2020 yılında da bunu sürdüreceğiz. Fuarın ana sponsoru olarak, kar amacı gütmeden sürekli sektörün gelişimi için çalışan FESPA Eurasia ile iş birliği yapmaktan dolayı memnunuz. Sektörün bu zorlu günleri atlatarak hem nitelik hem de nicelik olarak büyüyeceğine inanıyoruz. Bölgemizdeki baskı dünyasını bir araya getiren bu büyük etkinliğe sponsor olmaktan mutluluk duyuyoruz.”
Endüstriyel reklam ve baskı dünyasının heyecanla beklediği fuar için hazırlıkların hızlandığını belirten FESPA Eurasia Fuar Müdürü Betül Binici, sektörün fuarla birlikte hareketlenmesini beklediklerini söyledi. Binici, “Mimaki Eurasia’ya üçüncü kez FESPA Eurasia’ya ana sponsor olduğu ve fuarımıza yaptığı bu değerli yatırım için çok teşekkür ederiz. 3-6 Aralık’ta düzenleyeceğimiz FESPA Eurasia fuarında gerekli tüm tedbirleri alarak en iyi markalarla alıcıları İstanbul’da buluşturacak ve bu yıl da sektörde öncü olacağız” dedi.