FESPA Eurasia için ücretsiz ziyaretçi kaydı başladı! [ 18 Ekim 2022 ]


FESPA Eurasia için ücretsiz ziyaretçi kaydı başladı!

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

FESPA Eurasia için Ücretsiz Ziyaretçi Kaydı Başladı!

Avrasya Bölgesi'nin lider baskı sektörü buluşması FESPA Eurasia için geri sayım başladı. Bu yıl 1-4 Aralık 2022 tarihleri arasında baskı dünyasını 9. kez bir araya getirecek FESPA Eurasia, şimdiden yüzde 90 doluluğa ulaştı. Fuara sıra beklemeden, kolayca giriş yapabilmek için ücretsiz ziyaretçi kaydı da başladı.

Baskı dünyasını 1-4 Aralık tarihlerinde, İstanbul'da, dokuzuncu kez bir araya getirecek olan FESPA Eurasia için geri sayım başladı. Bu yıl da rekor tazeleyecek olan baskı dünyasının en büyük fuarı FESPA Eurasia, artan talep nedeniyle daha büyük salonlarda düzenlenirken yoğun ilgi nedeniyle fuarda sıra beklemeden, kolayca giriş yapabilmek için ücretsiz ziyaretçi kaydı da başladı. 

Ücretsiz online ziyaretçi kaydınızı bağlantıdan gerçekleştirebilirsiniz.

10 Bin Profesyoneli Buluşturacak

Endüstriyel reklam ve dijital baskı dünyasının tüm yeniliklerinin bir arada sergileneceği FESPA Eurasia 2022, 10 binden fazla sektör profesyonelini, İstanbul Fuar Merkezi'nde (İFM) 4. ve 8'inci salonlarda, daha büyük bir alanda buluşturacak. Salonu büyütmesine rağmen artan ilgiyle yüzde 90 doluluğa ulaşan FESPA Eurasia'da sektörün global oyuncuları en son yeniliklerini tanıtacak.

Avrasya bölgesinin lider fuarı FESPA Eurasia, bu yıl da ziyaretçilerine baskı ve endüstriyel reklam alanındaki en son teknolojileri ve uygulamaları görebilecekleri eşsiz bir platform sunacak. Geniş format dijital baskı, serigrafi baskı, tekstil baskı, display ve endüstriyel reklama yönelik ürünleri tek bir çatı altında toplayan FESPA Eurasia 2022’de ziyaretçiler yeni iş fikirleri ve trendleri keşfedecek. Fuara kolayca giriş yapabilmek için ziyaretçiler www.fespaeurasia.com.tr adresini ziyaret ederek ücretsiz olarak kayıt yaptırabilecek.

Geçen Yılı da Rekorla Tamamladı

FESPA Eurasia'nın geçen yıl pandemiden sonra 2 yıllık bir aranın ardından rekorla tamamlandığını belirten FESPA Eurasia Fuar Müdürü Betül Binici, "Buluşma tarihi yaklaştıkça sektördeki heyecan da artıyor. Global markaların ilgisiyle daha büyük salonlarda düzenlenmesine rağmen şimdiden yüzde 90 doluluğa ulaşmamız da bunun bir göstergesi. Avrasya'nın en büyük sektör buluşmasında yerini almak isteyenleri elini çabuk tutmaya davet ediyoruz" dedi.
 
Birçok yeni iş bağlantısının yapıldığı FESPA Eurasia, 60'tan fazla ülkeden gelen ziyaretçilerle sektöre 1 milyar dolarlık hareket katıyor. Sektör liderleri ve küresel markalardan oluşan markalar, en yeni teknolojilerini ve uygulamalarını FESPA Eurasia'da sergiliyor.

Ücretsiz online ziyaretçi kaydınızı bağlantıdan gerçekleştirebilirsiniz.