FESPA Eurasia 2023 Ücretsiz Ziyaretçi Kaydınızı Oluşturabilirsiniz [ 31 Ekim 2023 ]


FESPA Eurasia 2023 Ücretsiz Ziyaretçi Kaydınızı Oluşturabilirsiniz

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

FESPA Eurasia 2023 Ücretsiz Ziyaretçi Kaydınızı Oluşturabilirsiniz
ARED ve FESPA ortaklığında, 23-26 Kasım 2023 tarihlerinde, İFM'de, onuncu kez düzenlenecek olan FESPA Eurasia Geniş Format Dijital Baskı, Serigrafi Baskı, Tekstil Baskı ve Endüstriyel Reklam Fuarı için online ziyaretçi kaydı açıldı. Fuara sıra beklemeden giriş yapabilmek için ücretsiz ziyaretçi kaydınızı şimdiden oluşturabilirsiniz.

Endüstriyel reklam ve dijital baskı dünyasının tüm yeniliklerinin sergileneceği FESPA Eurasia 2023, 10 binden fazla sektör profesyonelini, İstanbul Fuar Merkezi'nde (İFM) bir araya getirecek. FESPA Eurasia, geçen yıl 500’den fazla marka ve 10 bini aşkın ziyeretçiye ev sahipliği yapmıştı. 87 ülkeden ziyaretçi çeken FESPA Eurasia ile birlikte yerli üreticiler yeni pazarlara açılma fırsatı buldu. Bu yıl da yeni pazarlar keşfedecek olan sektör temsilcilerinin FESPA Eurasia ile tüm yıl için 1 milyar dolarlık iş hacmi yakalaması bekleniyor. Yurtiçi ve yurtdışından binlerce ziyaretçi ile düzenlenen fuar yeni iş ortaklıklarına da ev sahipliği yapacak.  FESPA Eurasia 2023 geniş format dijital baskı, serigrafi baskı, tekstil baskı, display ve endüstriyel reklama yönelik ürünleri tek bir çatı altında toplayarak yeni iş fikirleri sunacak.

Yoğun ilgi nedeniyle fuarda sıra beklemeden, kolayca giriş yapabilmek için ücretsiz ziyaretçi kaydı açıldı. Fuara giriş yapabilmek için ziyaretçiler www.fespaeurasia.com.tr adresini ziyaret ederek ücretsiz olarak kayıt yaptırabilecek.

Endüstriyel reklam, geniş format dijital baskı, serigrafi baskı, tekstil baskı, display ürünleri ve çok daha fazlasını tek bir çatı altında toplayan FESPA Eurasia 2023 ile hayallerinizi canlandırma, lider markaların sergilediği en güncel trend ve teknolojilere tanık olma fırsatını kaçırmayın.