FESPA Eurasia 2021’e sayılı günler kaldı! [ 30 Kasım 2021 ]


FESPA Eurasia 2021’e sayılı günler kaldı!

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

ARED’in FESPA ortaklığında düzenlediği, sektörün heyecanla beklediği Avrasya Bölgesi’nin lider endüstriyel reklam ve baskı fuarı FESPA Eurasia iki yıl aradan sonra sektörün devleriyle buluşmaya hazırlanıyor! FESPA Eurasia 2021, 2-5 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde 10 binden fazla sektör profesyonelini buluşturacak. 4 günlük fuar, sektöre 1 milyar dolarlık iş hacmi katacak…

Endüstriyel reklam ve dijital baskı dünyası, 2-5 Aralık tarihleri arasında Avrasya Bölgesi’nin lider endüstriyel reklam ve baskı fuarı FESPA Eurasia’da buluşmaya hazırlanıyor. Yaygın aşı uygulamaları sayesinde giderek canlanan endüstriyel reklam ve baskı sektörü fuar açılışı için gün sayıyor. FESPA Eurasia 2021, bu yıl sektörü 8. kez bir araya getirecek. Türkiye’nin sektör liderleri ve küresel markalar, yeni teknolojilerini ve yenilikçi uygulamalarını FESPA Eurasia’da sergileyecek. 

Rekor katılım bekleniyor

10 binden fazla ziyaretçiyle bu yıl rekor sayıya ulaşması beklenen FESPA Eurasia, katılımcı alanında lider markaları ağırlıyor. Sektörün lider firmaları, 2-5 Aralık’ta düzenlenecek büyük buluşma için tüm hazırlıklarını tamamladı. MIMAKI, HP, EFI, KORNIT DIGITAL, OPTIMUM DIGITAL PLANET, SWISS Q PRINT, LIYU, BROTHER, KTK, IQdemy, MUTOH, SUMMA, SDS, SNAPPER, İSTANBUL REKLAM, PIMMS GROUP, YAZIM REKLAM gibi alanında lider yerli ve yabancı sektör liderleri, fuarda en yeni ürün ve hizmetleriyle ziyaretçilerini ağırlarken iki yıldır heyecanla beklenen FESPA Eurasia birçok lansmana da ev sahipliği yapacak ve sektörün yeni yıldaki trendlerini belirleyecek. 

FESPA Eurasia sektörün büyüme hızını ivmelendirecek

Endüstriyel reklam ve baskı dünyasının merakla beklediği fuar için ARED Başkanı Şahin Acar “Yoğun emek ve gayretlerimizin sonucunda fuar günlerimize neredeyse ulaştık. 2 yıl aradan sonra böyle önemli bir etkinlikle sektör firmalarımızı buluşturuyor olmanın gururunu ve heyecanını yaşıyoruz. FESPA Eurasia sektörün büyüme hızını ivmelendirecek, katılımcı ve ziyaretçilerin güncel teknolojilerle tanışmasını sağlayacak. ARED’in de 7. ARED Ödülleri’21 oylama ve ödül töreni ile araç kaplama, tabela yazımı, led uygulamanın yapılacağı Endüstriyel Reklam Uygulama Atölyesi gibi etkinlikler gerçekleştireceği fuar alanı oldukça dinamik ve renkli sahnelere ev sahipliği yapacak. Özellikle sektörümüzün ihracat yapmasına olanak yaratan Avrasya’nın lider endüstriyel reklam ve baskı fuarına tüm sektör temsilcilerimizi davet ediyorum.” dedi.

FESPA Eurasia’nın Avrasya bölgesinin en önemli buluşması olduğunu yineleyen FESPA Eurasia Satış Müdürü Betül Binici ise şöyle konuştu: “Toplam 8.5 milyar dolarlık büyüklüğe sahip sektörün iş hacmi bu önemli buluşmayla genişleyecek. Baskı ve endüstriyel reklam dünyası salgında zor bir süreçten geçti. FESPA Eurasia, tüm bölgede bir sonraki yılın trendlerini belirleyen bir etkinlik olduğu için, fuara sadece Türkiye’den değil, Avrasya Bölgesi’nden de uluslararası ziyaretçiler yatırım yapmak için geliyor. Bizler de sektörün en iyi markalarıyla alıcıları İstanbul’da buluşturarak tüm Avrasya bölgesine hareket katacağız.”