FESPA Eurasia 2018’in Etkinlikleri Kesinleşti [ 02 Ekim 2018 ]


FESPA Eurasia 2018’in Etkinlikleri Kesinleşti

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

FESPA, 6-9 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde (İFM) gerçekleşecek olan FESPA Eurasia 2018 için etkinlik programını onayladı.

FESPA Eurasia’nın ziyaretçileri, bölgede ilk defa gerçekleştirilecek Print Make Wear İstanbul’u ve tekrar düzenlenecek etkinlikler, World Wrap Masters Eurasia yarışması ve endüstriyel reklam atölyesini deneyimleyebilecek.

Print Make Wear İstanbul

FESPA Global Print Expo 2018’deki başarılı lansmanı sonrası FESPA Mexico’da da olumlu tepkiler alan Print Make Wear, FESPA Eurasia’da hızlı moda üretimi ve konfeksiyon süslemenin canlı sunumlarını içeren ilk lansmanını gerçekleştirecek.

Print Make Wear İstanbul’un ziyaretçileri, tüm giysi üretim sürecini tasarımdan bitmiş ürünlere kadar deneyimleyebilecek ve daha fazla bilgi edinmek için uzmanlarla doğrudan iletişim kurma fırsatını yakalayabilecek.

Print Make Wear İstanbul’da hem dijital hem de serigrafi baskı teknolojileri öne çıkarılacak. Direkt tekstil baskı ve otomatik / manuel serigrafi baskı üretimi gibi güncel tasarım ve iş akışı yazılımlarının da yer aldığı, en yeni özel uygulamaların sergilendiği bir etkinlik olacak.

FESPA World Wrap Masters Eurasia

FESPA’nın dünya çapında araç kaplama yarışması World Wrap Masters, Avrasya’ya geri döndü. Hexis Graphics, Mimaki Eurasia ve Car Wrapper 3D’nin sponsorluğunda gerçekleştirilen World Wrap Masters Eurasia’da, bölgedeki araç kaplama uygulayıcıları uzmanlık ve yaratıcılıklarını küresel araç kaplama topluluğuna sergileme fırsatı bulurken, aynı zamanda da derece elde etmek için yarışacak.

Yarışmaya, dört gün boyunca her gün çeşitli nesneleri kaplayarak yarışacak olan 16 yarışmacı katılacak. Ziyaretçiler ilk iki gün boyunca, uluslararası ve bölgesel kaplama profesyonellerinden en iyi ipuçlarını ve uzman tavsiyelerini alarak, yerinde eğitim fırsatı elde edecekler.

World Wrap Masters Eurasia için onaylanmış jüri ve eğitmenler ise; İspanya’dan Carlos Ruiz ve Macaristan’dan iki kez dünya şampiyonu olan Kiss Laios olarak açıklandı.

FESPA Eurasia yarışmasının galibi, Almanya’nın Münih kentinde (14 – 17 Mayıs) düzenlenecek olan FESPA Global Print Expo 2019’a, World Wrap Master unvanı için diğer bölge şampiyonlarına karşı yarışacağı bir gezi kazanacak. Geçen yılki Eurasia şampiyonu, Bulgaristan’dan Ivan Tenchev, Almanya’nın Berlin kentinde düzenlenen finalde Dünya Şampiyonu unvanını kazandı.

Endüstriyel Reklam Uygulama Alanı

FESPA’nın ulusal derneği ARED tarafından düzenlenen Endüstriyel Reklam Uygulama Alanı’nda, tabela hazırlama teknikleri, neon ve LED tabela üretimi gibi hem geleneksel hem de modern tabela teknikleri sergilenecek.

Endüstriyel Reklam Uygulama Alanı programı, fuar yaklaştığında açıklanacak ve FESPA Eurasia’nın her günü gerçekleştirilecek.

FESPA Grup Fuarlar Müdürü Michael Ryan fuarla ilgili fikirlerini paylaştı; “Etkinlik programı FESPA Eurasia’ya büyük bir katkı sağlıyor ve bölgesel baskı hizmeti sağlayıcıları ile endüstriyel reklamcılara, tecrübe edinme ve büyüme alanlarına katılma şansı sunuyor. World Wrap Masters ve Endüstriyel Reklam Uygulama Alanı FESPA Eurasia’da her zaman ilgi gören bir alan oldu, 2018’de de bu etkinliklerin tekrar yapılacak olmasından dolayı heyecanlıyız.”

FESPA Global Print Expo 2018 ve FESPA Mexico’da büyük başarısının ardından “Print Make Wear’ın bu yıl FESPA Eurasia’da da tanıtmayı dört gözle bekliyoruz. Türkiye’deki tekstil pazarı çok büyük, bu yüzden bu yeni etkinliğin tanıtımının Berlin ve Meksika’da olduğu kadar başarılı olacağını ümit ediyoruz.”

FESPA Eurasia 2018 ile ilgili daha fazla bilgi, etkinlikler, katılım ve ön kayıt için www.fespaeurasia.com adresini ziyaret ederek ücretsiz giriş için EURM801 kodunu kullanabilirsiniz.