FESPA EURASIA 2018 İLE YÜKSELİŞE GEÇİN [ 07 Ağustos 2018 ]


FESPA EURASIA 2018 İLE YÜKSELİŞE GEÇİN

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

Rekabetin arttığı baskı endüstrisinin talep ettiği yüksek standartlar FESPA Eurasia 2018’in ‘Yükselişe Geçin’ konseptiyle öne çıkıyor. Baskı profesyonelleri, FESPA Eurasia 2018’de pazardaki en yeni ürün ve hizmetleri görme şansına sahip olacak ve iş hacimlerini yükseltmek için yeni ilhamlar alacaklar.

Açıkhava reklamcılığı, endüstriyel reklamcılık, dijital baskı, tekstil baskı, serigrafi baskı ve konfeksiyon süsleme alanındaki en son çözümler bu yıl da FESPA Eurasia’da sunulacak. FESPA ve ARED ortaklığında düzenlenen FESPA Eurasia 2018, 6-9 Aralık tarihleri arasında yeni fuar alanı İFM – İstanbul Fuar Merkezi’nde 9, 10 ve 11 nolu salonlarda gerçekleştirilecek.

Bu yıl,  ‘FESPA Eurasia 2018 ile Yükselişe Geçin’ sloganı başarı tutkusunu ve yaratıcılıkla gelen yükselişi vurguluyor. Son teknoloji ve hizmetlerin lanse edileceği FESPA Eurasia, gerçek potansiyelini ortaya çıkarması için tüm sektörü teşvik ediyor.

Bu etkinlik, baskı sektörü yararına düzenlenen tek yerli sermayeli fuardır. Bölgesel bir yaklaşımla düzenlenerek katılımcı ve ziyaretçi firmalara verilen desteğin yanısıra, bu sektörde hizmet veren çalışanların daha kalifiye olması için gerekli çalışmaları da sürdürüyor.  FESPA, ortağı ARED ile birlikte  Ankara, İzmir ve İstanbul’da olmak üzere 3 meslek lisesinde açmış olduğu eğitim programlarını takip ediyor. Aynı zamanda ARED’in ‘Endüstriyel Reklamcı’ ve ‘Endüstriyel Reklam Ölçü, Keşif ve Montaj İşçisi’ meslek standartlarının belirlenmesi için başlattığı yasal girişimlere de destek veriyor.

ARED, Meslek Yeterlilik Kurumu (MYK) başvurusunu gerçekleştirmiş olup, Ulusal Yeterlilik çalışmalarını bu yılın sonuna kadar tamamlamayı ve 2019 yılında Endüstriyel Reklamcı (Tabelacı) ile Endüstriyel Reklam Ölçü Keşif ve Montaj İşçisi mesleklerinin belgelendirilen meslekler arasında yer almasını hedefliyor. Böylece sektörün büyümesini sağlayacak yasal ve idari süreçler için sektörle birlikte hareket eden FESPA Eurasia, pazarın hacimsel büyümesinin yanı sıra, yarının ihtiyaçlarına göre hazırlanarak standartların yükselmesine odaklanıyor.

“En baştan işini büyütmeyi hedefleyen, farklı alanlarda çalışarak fark yaratmaya odaklanmış sektör profesyonelleri FESPA Eurasia 2018’de taleplerine ulaşacak” diyen FESPA Eurasia Fuar Satış Müdürü Betül Binici, fuarın tanıtım çalışmalarının büyük bir hızla başladığını söyledi. Binici sözlerini şöyle sürdürdü; “Her FESPA Eurasia fuarı birbirinin devamı olan farklı bir konseptle şekilleniyor. Her fuarımızda o yılın dinamiklerine uygun olarak sektöre vermek istediğimiz bir mesajı vurguluyoruz. FESPA Eurasia 2018 fuarı için geliştirdiğimiz konsept hacimsel ve niteliksel yükselişi birlikte anlatıyor. Geçen yıl ‘Fark Yaratmaya Cesaret Edin’ dedik ve görsel iletişim ve sanatlarla çok ilgili olan bu sektörde yaratıcılığın önemini ve hayal edilen herşeyin fuardaki ürün ve teknolojilerle basılabileceğini vurguladık. Bu yıl üretebileceğimiz yaratıcı çözümlerle pazarda yükselişe geçmeyi vurguluyor ve hem fuar olarak hem de sektör olarak Avrasya bölgesinde potansiyelimizi yükselterek örnek olmayı arzuluyoruz.”

FESPA Eurasia Yeniliklerle İFM’de!

FESPA Eurasia bu yıl Atatürk Havalimanı’na 5 dakikalık mesafede bulunan İFM-İstanbul Fuar Merkezi’nin 9, 10 ve 11 nolu salonlarında gerçekleşiyor. Zengin bir ulaşım ağının ve konaklama tesislerinin merkezinde yer alan İFM, katılımcı firmaların fuar bütçelerine olumlu bir katkı sunuyor. Fuarın yeni alana taşınmasıyla beraber, fuar metrekare birim fiyatları yenilenerek katılımcıların fuar bütçelerini oluştururken ciddi bir avantaj elde etmesi hedeflendi. Fuarda satın alınacak olan teknik hizmetler de tek elden ve güvenle yürütüleceği için, katılımcı firmalar için geçen yıllara oranla oldukça cazip katılım maliyetleri ortaya çıkacak, böylece firmalar fuar bütçelerinden artan tutarla kendi pazarlama çalışmalarına yoğunlaşabilecek.

FESPA Eurasia 2018’in resmi web sitesi şu anda yayında. Ziyaretçiler bu yılki etkinliğe katılmak için online olarak kayıt yaptırabilir ve biletlerini alabilirler.

6 – 9 Aralık tarihleri arasında IFM’de gerçekleşecek FESPA Eurasia 2018 hakkında daha fazla bilgi için www.fespaeurasia.com adresini ziyaret ediniz.