FESPA Eurasia 2017’ye 1 Hafta’dan Az Kaldı [ 01 Aralık 2017 ]


FESPA Eurasia 2017’ye 1 Hafta’dan Az Kaldı

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

7-10 Aralık tarihleri arasında CNR EXPO İstanbul’da düzenlenecek olan FESPA Eurasia 2017’ye bir haftadan az kaldı. Katılımcılar, en son teknolojilerini, ekipmanlarını ve uygulamalarını bölgenin baskı servisi sağlayıcılarına (PSP) ve endüstriyel reklam üreticilerine sergilemeye hazırlanıyor. FESPA Eurasia 2017 ziyaretçileri, işlerini daha ileriye götürmelerini sağlayacak serigrafi, dijital, tekstil baskı, endüstriyel reklam ürünleri ve çözümlerini sergileyen 150’den fazla katılımcıya ulaşabilecek.

CNR Expo’da iki salonu dolduracak olan baskı servisi sağlayıcıları ve endüstriyel reklam üreticileri, araç kaplamanın yanı sıra hazır giyim ve konfeksiyon, iç mekan dekorasyonu, POS, OOH (Açıkhava), pencere ve zemin grafiklerinin dahil olduğu birçok çeşitli uygulamaya dair uluslararası, yerel tedarikçiler ve üreticilerle network kurabilecek, bilgi sahibi olabilecekler.

Katılımcılar tarafından öne çıkarılan bazı ürünler aşağıdaki gibi sıralanıyor:

  • Mimaki (stant D20 + D30i) bas ve kes için UCJV Serisi ve 3D baskı makinesi 3DUJ-553’ü öne çıkaracak.
  • HP’nin distribütörü Mat Kağıt (stant A65 – B65) yüksek kaliteli uygulamalarla ilgilenen ziyaretçiler için HP Latex 3200 baskı makinesini sunacak.
  • Roland (stant B30) UV baskı için çok yönlülük sunan VersaUV S-Serisi’ni sergileyecek.
  • Brother distribütörü Uğur Tekstil Makinaları (stant E10) direkt konfeksiyona baskı için GTX Serisi’ni sunacak.
  • Optimum Digital Planet (stant C10) Türkiye’n ilk ve tek eko solvent dijital baskı makinesi Maximo Inno S’i öne çıkaracak.
  • Turan Kimya (stant J10) tekstil serigrafi baskı ürün gamı Turaplast PVC Plastisol Boyaları’nı sunacak.
  • gen (stant H10) dijital tekstil baskı pazarı için yeni Papyrus 740k dijital süblimasyon baskı makinasını lanse edecek.

Wrap Masters

Becerilerini sergilemeye hevesli ve rekabet etmek isteyen araç kaplama uzmanları, küresel yarışmanın Avrasya ayağına katılmak için hala zamana sahip. Daha fazla bilgi ve kayıt için linki ziyaret edin; https://eurasia.fespa.com/tr/whats-on/fespa-wrap-masters-eurasia

World Wrap Masters yarışmasından ilham alan ve uzman uygulama alanından faydalanabilecek baskı servisi sağlayıcıları ve endüstriyel reklam üreticileri, Araç Kaplama Uzmanı ve Wrap Masters hakemi Ole Solskin’in ev sahipliğinde C80 nolu stantta 10.00 – 12.00 arasında düzenlenecek olan günlük atölyelere katılabilirler. 

FESPA Print Census

FESPA Eurasia ziyaretçileri, FESPA Print Census’un (FESPA Baskı Anketi) ikinci edisyonuna katılma fırsatı yakalayacak. Anket, pazarın karşılaştığı zorlukları ve fırsatları anlamak için önemli sektör trendleri hakkında bilgi toplamayı amaçlıyor. Baskı servisi sağlayıcılarının bu ankete katılımı için FESPA Eurasia son şansları olacak. Anket daha sonra toplanıp, analiz edildikten sonra FESPA 2018 Global Print Expo’da ilan edilecek. Bu küresel araştırmaya katılmak için Salon 8’de F60 nolu FESPA standını ziyaret edebilirsiniz.

FESPA Grup Fuarlar Müdürü Michael Ryan; “Avrasya uzman baskı topluluğunu önümüzdeki hafta İstanbul’daki CNR Expo’da tekrar ağırlayacak olmaktan dolayı çok mutluyuz. FESPA Eurasia, yerel geniş format baskı pazarının en önemli fuarı haline geldi. Ziyaretçilerin en son ürünlerini sergileyebileceği ve çeşitli yaratıcı olanaklarla baskı servisi sağlayıcıları ile endüstriyel reklam üreticilerinin işlerini büyütebileceği ideal bir platform. Ayrıca, fuara gelen ziyaretçileri FESPA Print Census’a katılmaya teşvik etmek istiyoruz. Bu araştırmadan elde edilecek değerli bilgiler, gelecekteki etkinliklerimizi, baskı topluluğunun ihtiyaçlarına göre geliştirmemize yardımcı olacaktır. Tüm ziyaretçilerimize ve katılımcılarımıza başarılı bir fuar diliyorum.” diye belirtti.

FESPA Eurasia fuarını ziyaret etmek için seyahat ve konaklama rezervasyonu hakkında bilgiye https://eurasia.fespa.com/tr/about-fespa-2017/plan-your-visit linkinden ulaşabilirsiniz.

FESPA Eurasia 2017 hakkında daha fazla bilgi ve ön kayıt için www.fespaeurasia.com adresini ziyaret edebilir, EURM711 koduyla ziyaretçi kaydınızı yapabilirsiniz.