FESPA EURASIA 2016 FUARA İLK KEZ KATILAN YENİ İSİMLERLE BÜYÜYOR [ 01 Kasım 2016 ]


FESPA EURASIA 2016 FUARA İLK KEZ KATILAN YENİ İSİMLERLE BÜYÜYOR
FESPA EURASIA 2016 FUARA İLK KEZ KATILAN YENİ İSİMLERLE BÜYÜYOR
FESPA EURASIA 2016 FUARA İLK KEZ KATILAN YENİ İSİMLERLE BÜYÜYOR

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

8-11 Aralık tarihlerinde düzenlenecek olan FESPA Eurasia 2016 Fuarı’na  ilk defa katılacak olan firma sayısının artması organizasyonun; geniş format dijital baskı , serigrafi baskı, tekstil baskı ve endüstriyel reklam sektörlerindeki kilit isimlere ulaşmak için ne kadar önemli bir platform olduğunu bir kez daha kanıtlıyor.

FESPA Eurasia 2016’nın CNR Expo, İstanbul’da kapılarını açmasına beş haftadan daha az bir süre varken, organizasyona ilk defa katılan firmalar ve stand alanlarını genişleten katılımcılarla birlikte fuar alanının %90’ının  dolduğu onaylandı.

FESPA Eurasia 2016’ya ilk kez katılacak olan firmaların arasında; HP, Xerox ve Hollanders distributörü BNK Group, d.gen distribütörü FPI Tekstil, folyo üreticisi Hexis, tekstil ekipmanları üreticisi Aleph SRL, transfer baskı makinesi üreticisi Tural Makina’nın yanı sıra dijital tekstil baskı ekipmanları alanında çözüm sunan Mert Dijital, mürekkep üreticisi Aker Serigrafi ve tekstil baskı makinesi üreticisi Özmak Makina bulunuyor.

FESPA Eurasia’nın ilk kez düzenlendiği 2013 yılındaki başarısını katlayarak 2015’te şu ana kadarki en fazla ziyaretçi sayısına ulaşmasıyla birlikte FESPA, bölgede böyle bir organizasyona olan talebin devam ettiğini görüyor. FESPA Grup Fuar Müdürü Michael Ryan konu hakkında şunları belirtiyor; “FESPA Eurasia 2016 Avrasya bölgesindeki organizasyonumuzun dördüncüsü olacak ve fuarın sunacağı fırsatlardan faydalanmak isteyen yeni katılımcılara kapılarımızı açmak harika. ”

“Hem uluslararası hem de yerel katılımcıların FESPA Eurasia’ya devam eden bağlılıkları endüstride güven göstergesidir ve her yıl artan ziyaretçi sayısı fuarın değerini açıkça ortaya koyuyor.”

Fuara ilk kez katılacak olan isimlerden Aleph SRL Genel Müdürü Alessandro Manes, FESPA Eurasia’ya katılma nedenleri hakkında şunları söyledi; “FESPA Eurasia 2016 pazarda markamızı güçlendirmek ve temsilcimize destek olmak için mükemmel bir platform. Şu an teknolojimizi ve küresel tekstil endüstrisine olan bağlılığımızı göstermenin tam zamanı olduğuna inanıyoruz.”

Birçok katılımcı 2016 fuarında, FESPA Eurasia’nın kilit karar alıcılara ulaşmak için en uygun platform olarak önemini göstererek, stand alanlarını genişletti. FESPA Eurasia 2015 edisyonuna göre stand alanlarını büyüten firmalar arasında Optimum Digital Planet, Lidya Grup, İstanbul Reklam, Süstaş ve Karya Tekstil ile standını %50 genişleten GFK Dijital bulunuyor.

GFK Dijital Genel Müdürü Bülent Uygur fuardaki görünürlülüklerini arttırma kararları hakkında şöyle konuştu ; “FESPA Eurasia 2016’da yatırımımızı arttırıyoruz çünkü yeni bir temsilcilikle birlikte daha fazla makina sergileyeceğiz. Doğru kitleye tüm çözümlerimizi sunmak için FESPA Eurasia’nın mükemmel seçim olduğuna inanıyoruz. ”

Mimaki, HP, Fujifilm, Canon, swissQprint, Mutoh ve Roland’ın da içinde bulunduğu uluslararası isimler de doğrudan veya yerel temsilcilikleri aracılığıyla fuarda yer alacak.

Daha detaylı bilgi için www.fespaeurasia.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Ziyaretçiler ücretsiz giriş için FESPA Eurasia web sitesinden, EURM607 kodunu kullanarak kayıt yaptırabilir.