FESPA Eurasia 2016’da World Wrap Masters Yarışmacısı Olmak İster Misiniz? [ 30 Kasım 2016 ]


FESPA Eurasia 2016’da World Wrap Masters Yarışmacısı Olmak İster Misiniz?
FESPA Eurasia 2016’da World Wrap Masters Yarışmacısı Olmak İster Misiniz?

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

World Wrap Masters’da araç kaplama uzmanları yeteneklerini canlı olarak sergileyecek ve şampiyonluk unvanı için yarışacaklar. Ayrıca, ziyaretçiler yarışma alanında araç kaplamayı deneme ve uzman jüri üyelerinden ipuçları alma şansı yakalayacaklar.

Etkinlik Programı:

1. Gün: 8 Aralık Perşembe / Temel Araç Kaplama

Araç kaplamada yeniyseniz “Araç Kaplamaya Giriş” uygulaması tam da ihtiyacınız olan şey! Bu ilk eğitimi izlemenin yanı sıra ilk araç kaplama deneyiminizi gerçekleştirme fırsatı da bulacaksınız. Bu ilk deneyiminizde 25 seneden fazla tecrübesiyle FESPA Araç Kaplama Ustası Ole Sunshine Ravn da size yardımcı olacak.

2. Gün: 9 Aralık Cuma / Orta – İleri Seviye Araç Kaplama Uygulaması

Araç kaplamayı biliyorsunuz fakat araç kaplamadaki yenilikleri, trendleri ve dünyanın farklı yerlerinde araç kaplama uygulamalarındaki farklılıkları öğrenip kendinizi araç kaplamada geliştirmek istiyorsanız bu uygulama tam size göre!

Bu uygulama gününde, araç kaplamayla ilgili yeni ipuçlarını, belki de yılın en iyi püf noktalarını öğreneceksiniz.Ole, size yeni birçok yöntem gösterecek ve araç kaplama işinize yeni bilgilerle katkıda bulunacak.

3. ve 4.   Gün: 10 ve 11 Aralık Cumartesi ve Pazar / WORLD WRAP MASTER ARAÇ KAPLAMA YARIŞMASI

İki gün sürecek olan Araç Kaplama Yarışması’nın kazananları ödül olarak FESPA 2017 HAMBURG Fuarı’nda düzenlenecek olan dünya finaline katılma şansı yakalayacak.

Araç kaplama, uygulama çalışmaları veya yarışmamızla ilgileniyorsanız lütfen cafer@fespa.com adresinden Cafer Adıgüzel ile iletişime geçin.

Katılım formu için tıklayın