FESPA Eurasia 2015’e Ziyaretçi Kayıtları Başladı [ 18 Ağustos 2015 ]


FESPA Eurasia 2015’e Ziyaretçi Kayıtları Başladı
FESPA Eurasia 2015’e Ziyaretçi Kayıtları Başladı

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

Sektörün lider geniş format baskı fuarı FESPA Eurasia 2015 için online ziyaretçi kayıtları açıldı.

10-13 Aralık 2015 tarihinde İstanbul CNR Expo’da düzenlenecek olan FESPA Eurasia 2015 için ücretsiz online kayıtlar başladı. Online kayıt yaptıran ziyaretçiler, fuara hızlı ve kolay şekilde girebilecek, fuar hakkında güncel bilgilere ulaşabilecek ve değerli zamanlarını kaybetmeden ziyaretlerini planlayabilecekler.

FESPA Eurasia 2015 baskı ve endüstriyel reklam profesyonellerine; geniş format baskı, serigrafi baskı, ticari baskı, endüstriyel reklam, tekstil baskı ve konfeksiyon süsleme segmentlerine yönelik en son ekipmanları ve gelişmeleri görme imkanı tanıyacak. Ücretsiz ziyaretçi kartının yanı sıra www.fespaeurasia.com adresinde fuar ve katılımcı haberleri, seyahat, konaklama, ulaşım bilgileri, eğitimsel içerik programları düzenli olarak paylaşılacak ve etkinlik süresince de güncel tutularak ziyaretçiler için en önemli iletişim portalı olacak.

Ziyaretçilerin online kayıt yaptırarak büyük bir avantaj elde edeceklerini söyleyen FESPA Pazarlama Müdürü Lorraine Harrow, şunları söyledi: “Fuardan önce web sitesi üzerinden kayıt yaptıran ziyaretçiler, etkinlik ile ilgili en güncel haberleri, işlerinde katma değer yaratacak kişilere ve  ziyaret edebilecekleri alanlara dair tüm ip uçlarını doğrudan maillerine alacaklar. Fuar öncesinde online kayıt yapılarak organize edilecek bir FESPA Eurasia ziyareti, iş görüşmelerinin daha rahat yapılabilmesi ve fuar planının oluşturulabilmesi için çok önemlidir.”

Her yıl büyüyerek gelişen ve 150’den fazla ulusal ve uluslararası markaya ev sahipliği yapacak olan FESPA Eurasia’ya www.fespaeurasia.com üzerinden online kayıt yaptırın, baskıda başarınızın rotasını planlamaya başlayın.