FESPA Eurasia 2014 için Ziyaretçi Kayıtları Başladı [ 11 Ağustos 2014 ]


FESPA Eurasia 2014 için Ziyaretçi Kayıtları Başladı

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

Türkiye’de bu yıl ikincisi düzenlenen FESPA Eurasia 2014 için ücretsiz ziyaretçi kayıtları başladı. Ziyaretçiler 04-07 Aralık’ta CNR Expo’da düzenlenecek fuar için kayıtları www.fespaeurasia.com üzerinden online olarak yapabilir.

Geniş format dijital baskı, serigrafi baskı, endüstriyel reklam ve tekstil baskı sektörlerinden 200’ün üzerinde firmanın katılımı ile gerçekleşecek olan FESPA Eurasia fuarı, sektördeki gelişmeleri izleyebilmek adına profesyoneller açısından bir fırsat niteliği taşıyor.

Türkiye’nin yanı sıra dünyanın dört bir yanında faaliyet gösteren firmaların da katılım yapacağı fuarda ziyaretçiler, inkjet teknolojisinden dijital tabela ve reklama, promosyon ürünlerinden tekstil baskıya, nakış işlemeden baskı boyalarına, baskı öncesi tasarım ve iş yönetim yazılımlarına kadar sektördeki tüm bileşenleri inceleme şansı bularak işlerini zirveye taşıyabilecek.

Baskı üreticileri ve tedarikçilerinin kendi işlerini geliştirebilmeleri adına mükemmel bir platform sunan FESPA Eurasia 2014 sayesinde, işlerini geliştirmek isteyen baskı ve reklam profesyonelleri de baskı işlerindeki yenilikçi çözümleri keşfedebilecek. Fuar süresince ziyaretçiler; ürün çözümleri, pazar eğilimleri ve yeni teknolojiler hakkında bilgilerini güncelleyebilecek ve aynı sektörde hizmet veren binlerce kişi ile tanışarak görüş alışverişinde bulunabilecekler.

FESPA Eurasia 2014 hakkında daha fazla bilgi içinwww.fespaeurasia.com adresini ziyaret edebilirsiniz.