FESPA EURASIA 2013’ÜN KURUMSAL PARTNERİ HP OLACAK [ 07 Ağustos 2013 ]


FESPA EURASIA 2013’ÜN KURUMSAL PARTNERİ HP OLACAK

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

FESPA Eurasia 2013’e kurumsal partner olarak desteğini ilan eden HP, etkinlik organizatörü ve global çapta bir kurum olarak FESPA’ya duyduğu güveni bir kez daha gösteriyor. 

HP ve FESPA arasındaki işbirliği, şirketin Avrasya bölgesindeki geniş format baskı sektörüne verdiği önemi ve FESPA fuarları hakkındaki olumlu izlenimlerini yansıtmaktadır. 

HP EMEA Bölgesi (Avrupa, Ortadoğu ve Afrika) Geniş Format Baskı Genel Müdürü Arzu İlhan Babaoğlu şunları söyledi: “FESPA Eurasia’da yer almamız, Türkiye ve çevre ülkeler ile ilgili stratejimiz açısından önem teşkil etmektedir. FESPA’nın yüksek kalibrede bir etkinlik düzenleyeceğine ve profesyonel bir iş ortamı yaratacağına inanıyoruz. Fuar, iş bağlantıları oluşturmak için fırsatlar yaratmak, yeni bağlantılar kurmak için kaynak ve bilgilendirme sağlamak ve mevcut bağlantıları güçlendirmek için fırsatlar sunuyor.”

FESPA Etkinlikler ve Fuarlar Yönetici Direktörü Neil Felton: “Şirketlerin seçebilecekleri pek çok platformun olduğu bir zamanda HP’nin etkinlik organizatörü ve marka olarak FESPA’ya güven duyduğunu görmek son derece memnuniyet verici. İşbirliğimizin gücü göstermektedir ki Avrasya bölgesindeki geniş format baskı sektörü yatırım yapılması gereken güçlü bir pazardır ve FESPA’nın fuar ziyaretçileri ile bağlantı kurulması ve son teknoloji konusunda eğitim verilmesi stratejisi HP’nin vizyonu ile örtüşmektedir.’’

HP, 2016 yılına kadar FESPA 2013, FESPA Eurasia 2013, FESPA Global Summit 2014 ve FESPA Digital 2014 de dahil olmak üzere Avrupa’daki tüm etkinliklerde Kurumsal Partner olarak FESPA ile birlikte çalışacaktır.

İlk defa 3-5 Ekim 2013 tarihlerinde İstanbul, Türkiye’de yapılacak olan FESPA Eurasia 2013’ün açılışına 3 ay kala AGFA, BTC, SDS , AKONİ, OTS, KASPAR PAPIER, ALFANORM, SAATÇIOĞLU, KONICA MINOLTA, MACDERMID AUTOTYPE, ZÜND ve SERİMAK gibi firmaların katılımı da dahil olmak üzere artırılmış fuar alanının (brüt 21.000 m2) %70’i tahsis edilmiş durumdadır. 

FESPA Eurasia ile ilgili daha fazla bilgi için lütfen ziyaret ediniz: www.fespaeurasia.com