FESPA EURASIA 2013’E NEDEN KATILMALISINIZ? [ 20 Ekim 2013 ]


FESPA EURASIA 2013’E NEDEN KATILMALISINIZ?

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

FESPA 50 yıllık tecrübesi ile oluşan dünya çapındaki profesyonel veri tabanı ve sadık ziyaretçi kitlesini, ARED ortaklığı ile bu yıl ilk defa Türkiye’de gerçekleştireceği FESPA Eurasia Fuarı ile İstanbul’da ağırlayacak.

FESPA, FESPA Eurasia Fuarı ile katılımcı ve ziyaretçilere sadece ürünlerin sergilendiği bir fuar yerine, dünyada sektörle ilgili son gelişmeleri takip edebilecekleri, eğitim alabilecekleri, vizyonlarını ve yaratıcılıklarını geliştirebilecekleri, yeni şeyler öğrenebilecekleri doğru içerikler, interaktif seminerler, workshoplar ve showlarla desteklenmiş bir etkinlik sunacaktır. Firmalar yatırım yapmak için ihtiyaç duyduğu doğru bilgiye, 3-5 Ekim 2013 tarihinde İstanbul CNR Expo’da düzenlenecek FESPA Eurasia Fuarı ile ulaşacaktır. 

FESPA’nın düzenlediği fuarlarda ziyaretçilerin yüzde 65’i karar vericilerden oluşmaktadır. FESPA Eurasia Fuarı’na 8 bin sektör profesyoneli ile sektör markalarından 150 firmanın yanı sıra ellinin üstünde ülkeden katılım beklenmektedir. 

FESPA, dünya çapında kaliteli ziyaretçileri buluşturan birinci sınıf fuarların organizasyonunda uzmanlığını kanıtlamış, sektörün Türkiye ve civarındaki ülkelerde bulunan firmalarına İstanbul’da düzenlenecek FESPA Eurasia 2013’e katılım fırsatını sunmaktadır. Şirket hedeflerine ulaşmada ideal bir platform olan FESPA Eurasia 2013’ün katılımcıları, ürün portföyünü sergileyebilecek, yeni ürünlerin lansmanını yapabilecek, marka farkındalığını arttırabilecek ve yüz yüze iletişim kurabilecekleri bir ortamda 8.000 baskı sektörü profesyoneli ile iletişim kurma olanağını elde edeceklerdir.

FESPA özel mülkiyetli bir şirket olmadığından, fuar ve etkinliklerden elde ettiği gelirlerin fazlasını, büyümeyi desteklemek üzere tekrar sektöre yatırmaktadır. FESPA bugüne kadar pazar araştırmaları, sektörel yayınlar, merkezden sunduğu girişimler ile dernekleri aracılığıyla konferanslar, yayın çevirileri ve gençlere yönelik katılım programları gibi yerel projelerin desteklenmesini kapsayan çeşitli girişimlerle 3,5 milyon Euro tutarında sektöre yeniden yatırım gerçekleştirmiştir. FESPA, proje ve etkinliklerini desteklemek üzere ARED aracılığıyla sektöre yatırımlarını arttıracaktır. Bu da FESPA fuarlarının farkını ortaya koymaktadır. 

FESPA Eurasia 3-5 Ekim 2013 tarihleri arasında İstanbul’da CNR Expo’da gerçekleştirilecektir. FESPA Eurasia 2013 ile ilgili daha fazla bilgi ve online kayıt için www.fespaeurasia.com internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.