FESPA’dan Global Baskı Fuarı’na Yeni Bir Alan! [ 26 Ocak 2018 ]


FESPA’dan Global Baskı Fuarı’na Yeni Bir Alan!
FESPA’dan Global Baskı Fuarı’na Yeni Bir Alan!

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

Berlin’de Gerçekleştirilecek FESPA Global Baskı Fuarı’nda Önemli Bir Yeri Olacak Yeni Bir Deneyim; “FESPA Digital Corrugated Experience” (FESPA Dijital Karton Ambalaj Deneyimi)

Baskı sektöründe uzmanlaşmış yerel derneklerin global federasyonu FESPA, Messe Berlin’de 15-18 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek FESPA Global Baskı Fuarı 2018’de yeni Dijital Karton Ambalaj Deneyimi’ni tanıtıyor olacak.

FESPA’nın Dijital Karton Ambalaj Deneyimi, karton ambalaj ve vitrin uygulamalarının ticari ve üretim avantajlarının sergileneceği eğitimsel ve deneyimsel bir alan.

Dijital Karton Ambalaj Deneyimi; substratlar, iş akışı çözümleri, dijital baskı teknolojileri, malzeme yükleme, astar boya, mürekkep, kaplama, cila, kesim ve katlama gibi karton ambalaj materyallerinin baskısına dahil olan tüm unsurları hedef alıyor.

Messe Berlin’de Salon 5.2’de yer alacak yeni alanın, FESPA 2018 fuarının diğer alanlarından farklı bir formatı olacak. Bu alanda; aralarında HP, Lamina, Sun Automation, Inca Digital ve BCS- Autobox’ın da bulunduğu sektör lideri tedarikçilerle iş geliştirici konuşmaların sürdürüleceği kısa, eğitimsel  “Print Corrugated” (Karton Ambalaj Baskısı) konferansları gerçekleştirilecek.

FESPA 2018 Global Baskı Fuarı’na kayıt olan ziyaretçiler FESPA’nın Dijital Karton Ambalaj Deneyimi’ne ücretsiz katılım sağlayabilecek. Daha fazla bilgi için www.corrugatedexperience.com adresini ziyaret edebilirsiniz.