ESF TABELA ÖDÜLLERİ 20-23 MAYIS TARİHLERİ ARASINDA SIGNEXPO 2014 MÜNİH’TE DAĞITILACAK [ 27 Kasım 2013 ]


ESF TABELA ÖDÜLLERİ 20-23 MAYIS TARİHLERİ ARASINDA SIGNEXPO 2014 MÜNİH’TE DAĞITILACAK

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

ESF (European Sign Federation – Avrupa Işıklı Endsütriyel Reklam Üreticileri Federasyonu) Başkanı ve Yönetim Kurulu, “İyi Tabela, Daha Çok İş” sloganı ile Tabela Tasarımı 2014 (Sign Awards 2014) Yarışmasını başlattı.

Yarışma The European Sign Expo ile birlikte, ESF ve FESPA ortaklığı ile 20-23 Mayıs 2014 tarihleri arasında Münih’te gerçekleşecek. Yarışmanın içeriği, Millenium Alışveriş Merkezi’nin tabelalarının yeniden tasarımlanması için Endüstriyel Reklam Tasarımcıları, Endüstriyel Reklam ve tabela üreticileri, Güzel Sanatlar Okulları ve “Tabela Tasarımı” ile ilgilenen tüm kişilerin yaratıcılığı ve girişimciliğini ortaya çıkarmak olacak.

Yarışma Avrupa çapındaki tüm Endüstriyel Reklam Tasarımcıları, Endüstriyel Reklam ve tabela üreticileri, Güzel Sanatlar Okullarının katılımına açıktır. Yarışmada üç farklı kategori olacaktır.

Tüm kategorilerde verilecek ödül bir Reklamcılık ‘Oskarı’ olacak ve katılımcılara yarışmaya katılan çevreler içeresinde avantajlar sağlayacaktır. Kazanan kişinin Mayıs 2014’te Münih’te yapılacak European Sign Expo Fuarı’nda gerçekleşecek Ödül Törenine katılması gerekmektedir. Her kategoriden maksimum 2 kişinin yol ve bir gecelik konaklama masrafları karşılanacaktır. Yarışmanın Avrupa çapında büyük bir ilgi çekmesi bekleniyor. Her kategorinin birincisine birer kupa verilecektir. Bunlara ek olarak bireysel ya da grup olarak öğrencilerin kazanması durumunda, öğrencinin eğitim kurumu da 2,500 Euro’ya kadar ödül kazanacaktır. Yarışma jürisi, yarışmanın ikinci ve üçüncülerine de 750 ve 500 Euro ödül verecektir.

Yönergelere uygun olarak hazırlanıp teslim edilen tüm tasarımlar European Sign Federation (ESF) tarafından telif altında tutulacaktır. Tüm katılımcı tasarımları ESF resmi web sitesi ve Facebook sayfasında yayınlanacaktır.

Yarışmaya katılım ücretsizdir. ESF belirlenen kriterlere uymayan başvuruları reddetme hakkını saklı tutacaktır. Tamamlanan başvurular elektronik ortamda ESF Sekreterine 18 Nisan 2014 tarihinden önce peterbsa@orange.fr adresine sunulmalıdır.