Çalışma Komiteleri Oluşturabilecek Üye Sayısına Ulaştık… [ 10 Kasım 2013 ]


Çalışma Komiteleri Oluşturabilecek Üye Sayısına Ulaştık…

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

İzmir´de yedi kişi toplanmamızın üzerinden çok değil sadece iki sene geçti. Bu sefer İzmir´e altmış üye, elli katılımcı ile döndük. Toplantıdan ziyade ufak bir hafta sonu kaçamağıydı. Aslında önemli olan birlikte olmak, bir arada olmaktı.

ARED V. ve VI.Dönem Başkanımız Birol Fedai ilk toplantımızda şöyle demişti; “Hedefimiz, sizleri toplama nedenimiz bizim kaybettiğimiz zamanı sizin de kaybetmemeniz. Bizler çok geç tanıştık ve çok geç sektöre katkılı işler yapmaya başladık. Sizler erkenden tanışıp birlik olmalısınız beraber hareket ederek enerjiniz ile sektörümüzü geliştirmelisiniz.”

Başkanımızın bu temenni ve dileğini yerine getirmeye başlamış olmanın haklı sevinci ve gururunu yaşamaktayız. Bu gün baktığımda yaptığımız toplantılarda tanışma fırsatı bulan Genç Aredli arkadaşlarımız toplantıların dışında yoğun bir şekilde iletişim halindeler. Gerek bir bilgi paylaşımı gerek bir ticari faaliyet gerekse sektör ilgili bölgesel gelişmeler olsun sürekli irtibat halinde ve ortak hareket etmekteler. Tabi ki yaptığımız örnek projelerimiz oldu devam ediyoruz, lakin projeler bireyler ve bireylerin yüksek katılımı desteği ile başarıya ulaşabilir.

Bizler de I.Dönemde yapmış olduğumuz projelerin üzerine yeni projeler eklemek yerine önce örgütlenme faaliyetleri ile sayımızı arttırmak, sonrasında dayanışma ve tanışıklığı yükseltmekle beraber, bekleyen ve yeni projelerimizi hayata geçirmek istiyoruz. Aldığımız bu karar doğrultusunda başarılı ve hızlı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz.

III.Dönemde ise dayanışma toplantılarının ve eğitimlerin yanında bir yada iki projeyi de hayata geçirmek hedefindeyiz. Çalışma komiteleri oluşturabilecek yeterli sayıya sahibiz. Bu yeni dönemde daha sistematik çalışmaları yılbaşında başlatıp gruplar kurup yılsonuna kadar tüm Genç Aredlliler’in aktif rol aldığı bir dönem hedeflemekteyiz.

Umarım yılsonu geldiğinde birçok projemiz gerçekleşmiş ve üye sayısı olarak üç haneli rakama ulaşmış oluruz.

Ferhat Kötük

Genç Aredliler Başkanı

Açıkhavada Haberler / Kasım 2013