Bölgenin En Büyük Buluşmasında Doluluk Yüzde 90’ı Aştı! [ 22 Eylül 2023 ]


Bölgenin En Büyük Buluşmasında Doluluk Yüzde 90’ı Aştı!

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

Avrasya Bölgesi’ni İstanbul’da buluşturacak olan lider fuar FESPA Eurasia…

Bölgenin En Büyük Buluşmasında Doluluk Yüzde 90’ı Aştı!

Avrasya Bölgesi'nin lider baskı sektörü buluşması FESPA Eurasia’da doluluk yüzde 90’ı aştı. Tüm yıl heyecanla beklenen ve 23-26 Kasım’da 10. kez Avrasya Bölgesi’ni İstanbul’da buluşturacak olan FESPA Eurasia, 4 günde 1 milyar dolardan fazla ticaret hacmi sağlayacak. FESPA Eurasia, 500’den fazla marka ve 10 bini aşkın ziyaretçiye bu yıl da rekorunu yenileyecek!

Avrasya Bölgesi’nin lider baskı fuarı FESPA Eurasia’ya olan yüksek ilgiyle doluluk şimdiden yüzde 90’ı aştı. Bütün yıl heyecanla beklenen ve 23-26 Kasım’da 10. kez Avrasya Bölgesi’ni İstanbul’da buluşturacak olan FESPA Eurasia, sektöre 4 günde 1 milyar dolardan fazla ticaret hacmi katacak. FESPA Eurasia, 500’den fazla marka ve 10 bini aşkın ziyaretçiye bu yıl da rekorunu yenileyecek.

Endüstriyel reklam ve dijital baskı dünyasının tüm yeniliklerinin sergileneceği FESPA Eurasia 2023, 10 binden fazla sektör profesyonelini, İstanbul Fuar Merkezi'nde (İFM) bir araya getirecek. FESPA Eurasia, geçen yıl 500’den fazla marka ve 10 bini aşkın ziyeretçiye ev sahipliği yapmıştı. 87 ülkeden ziyaretçi çeken FESPA Eurasia ile birlikte yerli üreticiler yeni pazarlara açılma fırsatı buldu. Bu yıl da yeni pazarlar keşfedecek olan sektör temsilcileri FESPA Eurasia ile tüm yıl için 1 milyar dolarlık iş hacmi yakalayacak. Yurtiçi ve yurtdışından binlerce ziyaretçi ile düzenlenen fuar yeni iş ortaklıklarına da ev sahipliği yapacak.  

Açıkhava ve Endüstriyel Reklamcılar Derneği (ARED) ve FESPA işbirliğiyle düzenlenen fuarın gelirinin yine sektör için kullanılacağını belirten FESPA Eurasia Yönetim Kurulu Üyesi Levent Olcayto, “2022 yılındaki rekoru tazeleyeceğimizden şüphemiz yok. FESPA Eurasia, yine bulunduğumuz bölgede geleceğin trendlerini ortaya koyacak. Şimdiden gelen ve yüzde 92 ile neredeyse salonları dolduran yüksek talep de bunun bir göstergesi oldu. Sektör liderleri, önde gelen oyuncuları ve küresel markalardan oluşan katılımcılar, en yeni teknolojilerini ve uygulamalarını FESPA Eurasia’da tanıtacaklar. Katılımcılarımızın yoğun ilgi ve talebi için çok teşekkür ediyoruz” dedi. 

Online ziyaretçi kaydı açıldı

FESPA Eurasia, bu yıl da geniş format dijital baskı, serigrafi baskı, tekstil baskı, display ve endüstriyel reklama yönelik ürünleri tek bir çatı altında toplayarak yeni iş fikirleri sunacak. Yoğun ilgi nedeniyle fuarda sıra beklemeden, kolayca giriş yapabilmek için ziyaretçi kaydı da açıldı. Fuarı ücretsiz olarak ziyaret etmek isteyen temsilciler www.fespaeurasia.com.tr adresinden online ziyaretçi kayıtlarını oluşturabilecek.