BAŞKANDAN: MART 2014 [ 01 Mart 2014 ]


BAŞKANDAN: MART 2014

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

Değerli meslektaşlarım,

Öncelikle yaklaşan yerel seçimlerin sektörümüz ve tüm vatanımız için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Seçimlerin sektörümüze olumlu bir katkısı olduğunu gözlemliyoruz bu günlerde. Görüştüğümüz tedarikçiler bu sıralarda çok yüksek adetlerde kağıt, vinil, boya ve sarfiyat malzemeleri satıldığını belirtiyorlar. Dolayısı ile birçok meslektaşımızın işlerinin iyi olması bizleri de mutlu ediyor. Pazarın büyümesi, kurumsal firmaların reklam bütçelerine ayırdığı bütçelerin artması sektörümüzün hep arzuladığı bir durum. Seçimlerden sonra umarız ki bu hareketlilik devam eder.

ARED yönetim kurulu olarak bu sene gerçekleştirmeyi planladığımız projelerimizin en başında web sitemizin güncellenmesi ve sosyal medyada aktif rol almak var. Yeni sitemizin altyapı çalışmaları büyük bir hızla ilerliyor. Her platformda çalışabilecek, yeni teknoloji ve yazılımlara uygun, daha sade ve dopdolu içeriği ile hazırlanan sitemizi önümüzdeki aylarda açmayı umuyoruz. Sizlerin de desteği ile orta-uzun vadede oluşacak içeriğiyle sitemizin bir cazibe ve bilgi merkezi olmasını hedefliyoruz. Bunun yanında Twitter, Facebook ve LinkedIn siteleri içinde hesaplarımızı oluşturduk. Sektörümüzle ilgili tüm dünyadan toplayıp derlediğimiz haber ve bilgileri bu hesaplardan aktif olarak yayınlamaya başladık. Lütfen sizler de aşağıdaki hesaplarımızdan bizleri takip edin.

Facebook : https://www.facebook.com/AREDTR

Twitter : https://twitter.com/ARED_TR

LinkedIn : http://www.linkedin.com/company/ared-türkiye

ARED olarak yürüttüğümüz, okullardaki aydınlatma seviyelerini ve enerji tasarrufunu arttırmayı amaçlayan sosyal sorumluluk projemizin ilk uygulaması, üyemiz Derin Led işbirliğiyle Ankara Yıldırım Beyazıt İlkokulu 1-A sınıfında gerçekleştirildi. İdeal aydınlatma seviyesine kavuşturulan birinci sınıf öğrencilerimiz ile ilgili haberi ilerleyen sayfalarda anlattık.

Şubat ayında il toplantılarımıza başkentimiz Ankara ile başladık. Her zaman olduğu gibi tüm Ankara ekibi bizler için harika bir program hazırlamıştı. Eski-yeni tüm Ankaralı meslektaşlarımızla görüşüp kaynaştık. Ankara’da iki günlük programımızın ilk günü, işbirliğinde olduğumuz Balgat Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ni ziyaret ederek ikinci yarıyılda yapılacak ek eğitimleri değerlendirdik. Aynı gün öğleden sonra, Ankara dışından gelen üyelerimizle Anıtkabir’de buluşarak, üçüncü defa Atamızın huzuruna çıktık. Genç Aredliler’in de eşlik ettiği Anıtkabir töreninde, Anıtkabir Anı Defteri’ni birlikte imzaladık ve rehber eşliğinde müzeleri gezdik. Akşamında ise yüzden fazla kişinin katıldığı yemek etkinliğinde üyelerimizle bir araya geldik, uzun uzun sohbet etme fırsatı bulduk. Ankara’da ikinci gün, Yönetim Kurulu Üyemiz Ömer Faruk Sezgin’in sunumuyla “Kurumsallaşma, Rekabet ve Yönetim Semineri”nde, şirketlerimizde hemen uygulayabileceğimiz değerli bilgiler aldık. Toplantı ve seminerimizi, Ankara Ticaret Odası 13 Nolu Reklamcılar ve Görsel İletişim Faaliyetleri Meslek Komitesi’nin işbirliği ile gerçekleştirdik. Dolu dolu geçen iki günlük Ankara programımızda, emeği geçen tüm dostlarımıza bu köşeden bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.

İşlerinizin bol ve bereketli geçmesini diliyor, sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum.

K.Halil ELİGÜR
ARED Yönetim Kurulu Başkanı
Açıkhavada Haberler / Mart 2014