Başkandan – Kasım 2018 [ 01 Kasım 2018 ]


Başkandan – Kasım 2018

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

Sevgili Meslektaşlarım,

Derneğimiz başarılı bir dönemin ardından yeni yönetimi ile bir genel kurulu daha geride bıraktı, öncelikle sektörümüze hayırlı olmasını diliyorum.

Bugüne kadar emeği geçmiş olan başta birinci ve ikinci dönem kurucu başkanımız rahmetli Murat Ürünsak olmak üzere, üçüncü dönem başkanı Mahmut Gündoğan’ a, dördüncü dönem başkanı Yaşar Güvenen’e, beşinci ve altıncı dönem başkanımız Birol Fedai‘ye, yedinci ve sekizinci dönem başkanımız Halil Eligür‘e ve bugüne kadar görev almış tüm yönetim kurulu üyelerine, ARED’in bugünlere gelmesinde ve sektörümüze göstermiş oldukları özverili gayret ve çalışmalarına yönetim kurulu adına teşekkürlerimi iletiyorum ve tabii ki Şenay İpek koordinasyonundaki ofis çalışanlarımızın da bu başarı öyküsündeki yerlerini unutmuyor, onlara da içtenlikle teşekkürlerimi iletiyorum.

2000 yılında kurulduğunda ARED’in misyonuna geriye dönüp baktığımızda “Türkiye’de Açıkhava Reklamcılığını bilinçlendirilmiş ve mesleki standartları belirlenmiş saygın bir sektör haline getirmek” diye tanımlanıyor.

Şu anda geldiğimiz noktaya baktığımızda ne kadar onur verici misyonumuzla ilgili çaba sarf edilmiş olduğunu görüyoruz. Uzun ve özverili çalışmalar sonrası Mesleki Yeterlilik Kurulu mesleğimizi ulusal yeterlilikleri belirlenmiş meslekler arasına alarak resmiyet kazandırmış olmamız, sektörümüz adına büyük bir saygınlık ve kazanımdı. Tüm emeği geçenlere tekrar teşekkür ediyorum.

Yeni çalışma döneminde, her biri mesleki bilgi birikimi üst düzeyde olan, aynı zamanda engin deneyim ve tecrübe birikimi bulunan, sinerjisi yüksek yönetim kurulumuz ile meslektaşlarımıza seminerlerimizle, faaliyetlerimizle, fuarımızla, sosyal sorumluluk projelerimizle daha geniş meslekten insanımıza ulaşıyor olmayı çok önemsiyoruz. Zorlu ekonomik koşulların yaşandığı böylesi bir ortamda daha çok ilde olmalı, tüm meslektaşlarımızı kucaklayarak dayanışmamızı yaygınlaştırmalı ve birlikte beraber iş yapma kültürümüzü geliştirmeliyiz diye düşünüyoruz.

Bu yıl “Yükselişe Geçin” temasıyla, FESPA Eurasia 6-9 Aralık tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde sektörümüzü kucaklamaya hazırlanıyor. Değerli katılımlarınız sektörel yenilikleri, teknolojik gelişmeleri yakından takip etmek için muhakkak ki çok önemli. Bir diğer önemi de ARED olarak ortağı olduğumuz fuardan elde edilen gelirin, eğitim, faaliyet ve sosyal sorumluluk projeleri olarak tekrar sektörümüze geri dönüyor olması.

İyi dilek ve temennilerim ile sizleri fuarımıza sahip çıkmaya davet ediyorum.

Sevgi ve Saygılarımla,

Ahmet ÖZDEMİREL

Açıkhava Reklamcıları Derneği

Başkan