Başarılı Öğrenciler Sektörden Destek Bekliyor [ 02 Kasım 2016 ]


SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

ARED, başarılı ve ekonomik desteğe ihtiyacı olan öğrencilerin eğitimlerine katkıda bulunmak için geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 2016-2017 öğretim yılında da İstanbul İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ankara Balgat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve İzmir Mersinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki bölüm öğrencilerine ARED Bursu verecek.

2015-16 eğitim öğretim yılında ARED Yönetim Kurulu ve ARED üyelerinin desteğiyle 17 öğrenciye burs desteği verilebilmiştir. ARED Yönetim Kurulu Üyeleri’nin tamamı ARED Burs fonunu oluşturmak için 9 ay boyunca her ay kredi kartlarından 75 TL taksit ödeyerek kişi başı toplam 675 TL’lik ARED Burs bağışı yapmışlardır.

Ekonomik imkansızlıklardan dolayı eğitimlerini zor şartlar altında tamamlamaya çalışan öğrencilerimiz için oluşturduğumuz ARED Burs fonununa destek vermek isteyen sektör temsilcileri 2016-17 eğitim yılında da her bir öğrenci için dokuz ay boyunca ayda 75 TL bağış yapacaklardır.

Gelecekte sektörümüze nitelikli iş gücü olarak katılacak bölüm öğrencilerimizin eğitimlerine katkıda bulunmak için linkte bulunan kredi kartı formumuzu doldurarak 0212 212 41 07 numaralı fakstan veya ared@ared.org.tr mail adresinden derneğimize ulaştırabilirsiniz.