Avrasya Bölgesi’nin En Büyük Endüstriyel Reklam ve Baskı Fuarı FESPA Eurasia 10. kez Düzenlendi! [ 07 Aralık 2023 ]


Avrasya Bölgesi’nin En Büyük Endüstriyel Reklam ve Baskı Fuarı FESPA Eurasia 10. kez Düzenlendi!

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

Avrasya Bölgesi’nin En Büyük Endüstriyel Reklam ve Baskı Fuarı FESPA Eurasia 10. kez Düzenlendi!

 

Avrasya Bölgesi’nin en büyük endüstriyel reklam ve baskı sektörü buluşmasına ev sahipliği yapan FESPA Eurasia fuarı bu yıl, 23-26 Kasım 2023 tarihlerinde İFM İstanbul Fuar Merkezi’nde “FESPA Eurasia ile Hayallerinizi Canlandırın” sloganıyla gerçekleştirildi.

 

10. Uluslararası Geniş Format Baskı ve Endüstriyel Reklam Fuarı FESPA Eurasia, 60 yılın üzerinde fuarcılık deneyimiyle “Amaç için Kazanç” felsefesine sahip federasyon FESPA’nın ve sektörün Türkiye’deki tek temsilcisi, federasyon üyesi olan ARED’in ortaklığıyla 2013 yılından bu yana düzenleniyor.

 

4 gün süren fuar boyunca ziyaretçiler; 3D baskı sistemleri, geniş format, serigrafi baskı, tekstil baskısı, kutu harf, promosyon ürünleri ve araç kaplamaya dair dair en son ürün ve trendleri inceleme fırsatını yakaladılar.

 

23-26 Kasım arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen FESPA Eurasia’nın açılışı, Açıkhava ve Endüstriyel Reklamcılar Derneği Başkanı Şahin Acar, Reklamverenler Derneği Başkanı Ahmet Pura ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Erdal Celal Aksoy’un katıldığı törenle açıldı. Törene ayrıca FESPA Yönetim Kurulu Üyesi György Kovács, Global İş Geliştirme ve Baskı Fuarı Müdürü Michael Ryan, fuar sponsoru Mimaki'den Arjen Evertse, Azerbaycan Reklam ve Pazarlamanın Geliştirilmesine Destek Kamu Birliği (RMİD) Başkanı Xəyalə Mütellimova, TÜİB Türkiye-Azerbaycan İşadamları ve Sanayicileri Kamu Birliği Başkanı Hüseyin Büyükfırat katıldı.

 

FESPA Eurasia 2023’e katılımcı olan İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bölüm öğretmeni Kerim Akyüz ve bölüm öğrencileri, bölüm atölyesinde üretilen baskılı ürün ve plaketi açılış töreninde ARED Başkanı Şahin Acar’a takdim ettiler.

 

FESPA Eurasia 2023 açılış töreninde, kurdele kesimi öncesinde konuşmasını yapan ARED Başkanı Şahin Acar, FESPA ve ARED ortaklığıyla gerçekleşen FESPA Eurasia’nın gelirinin yine sektör için kullanıldığını belirterek sektörün fuarı olduğunu vurguladı. FESPA Eurasia’nın 10. Yılına vurgu yapan Şahin Acar şöyle konuştu: ““Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladığımız bu yılda, sektörümüzün en önemli etkinliği olan FESPA Eurasia’nın 10. yılını kutluyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sektör mensuplarımız bu yıl da en yenilikçi ve güncel teknolojik gelişmelere tanık olma, deneyimleme fırsatını FESPA Eurasia ile yakalayacaklar. Bu yıl geçen yılki rekoru kırmayı hedefliyoruz. Trendleri belirleyecek bu etkinlikte katılımcılar en yeni teknolojilerini ve uygulamalarını tanıtacaklar.”

 

Açılış konuşmalarının ardından konuklar, katılımcı firma temsilcileri ve ziyaretçilerle birlikte FESPA Eurasia 2023’ün kurdele kesme töreni gerçekleştirildi. Tören sonrasında ARED Başkanı Şahin Acar, Reklamverenler Derneği Başkanı Ahmet Pura ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Erdal Celal Aksoy ile birlikte katılımcı firmaların standlarını ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

 

ARED - Club FESPA Standı Ziyaretçilerini Ağırladı

Açıkhava ve endüstriyel reklam sektöründe 23 yıllık deneyim ve birikim ile birlikte, ARED’in ilk günden bu yana kurduğu güçlü sektörel bağlar ve eğitim kurumlarına verdiği destekle geliştirdiği ilişkiler sayesinde ARED - Club FESPA standı sektör temsilcileri için bir araya gelme şansını edindikleri bir uğrak noktası oldu. Fuarı ziyaret eden, geleceğin sektör temsilcisi olacak öğrencilerin sektörü birebir gözlemleme ve yeni, çeşitli uygulamaları inceleme imkanına ulaştığı FESPA Eurasia 2023’te ARED - Club FESPA standı, iş birliğindeki okulların da uğradığı, çeşitli oda ve derneklerin tanışma imkanı bulduğu hareketli bir alan oldu.

 

Endüstriyel Reklam Uygulama Atölyesi FESPA Eurasia 2023’ün Öne Çıkan Etkinlik Alanı Oldu

 

Endüstriyel Reklam Atölyesi’nde 4 gün süren fuar boyunca her gün belirli saatlerde Unifol’den İlyas Kılavuz tarafından “Araç Kaplama”, Tabela Ustası Hasan Gürşan tarafından “Tabela Yazımı”, Zenit LED Hamza Akbulut tarafından “Led Uygulama”, NeoonTr’den Emre Ceylan tarafından “Neon Uygulama” etkinlikleri yapıldı.

 

4-7 Aralık’ta İFM’de Gerçekleşecek FESPA Eurasia 2024’te Görüşmek Üzere!

 

11. Uluslararası Geniş Format Baskı ve Endüstriyel Reklam Fuarı FESPA Eurasia, 4-7 Aralık 2024 tarihleri arasında İFM İstanbul Fuar Merkezi’nin 2-4 nolu salonlarında “FESPA Eurasia ile Dönüşümü Hızlandırın” ana teması ile gerçekleşecek.

Sektörümüzün fuarı FESPA Eurasia’ya, bu yıl da katılımcı ya da ziyaretçi olarak ARED’i ve sektörü destekleyen tüm sektör temsilcilerine sonsuz teşekkürler.