ARED Ziyaretleri Mart Süresince Devam Etti [ 22 Mart 2019 ]


ARED Ziyaretleri Mart Süresince Devam Etti

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

Üyelik Geliştirme ve FESPA Eurasia Fuarı Çalışmaları Kapsamında ARED Yönetim Kurulu’nun Firma Ziyaretleri Devam Ediyor.

ARED Yönetim Kurulu’nun sektörde üye olan ve olmayan firma temsilcileriyle iletişim ve diyaloğunu geliştirmek, FESPA Eurasia Fuarı ve üyelik geliştirme çalışmalarını sürdürmek amacıyla Şubat ayında başlattığı firma ziyaret programı Mart ayı boyunca devam etti. ARED Başkanı Ahmet Özdemirel, Başkan Yardımcısı Şahin Acar, Genel Sekreter İbrahim Demirseren, Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Beyler, FESPA Eurasia Fuar Müdürü Betül Binici ve ARED Koordinatörü Şenay İpek, 22 Mart 2019 tarihinde İstanbul Avrupa yakasında, trafik yoğunluğunun uygunluğu çerçevesinde firma ziyaretleri gerçekleştirdiler.

Bu ziyaretlerde, MYK Mesleki Yeterlilik Kurumu’nda sektörümüze ait iki mesleğin standart ve yeterliliklerinin ARED tarafından tamamlandığı, farklı bir kuruluş tarafından yürütülen üçüncü mesleğin standartlarının oluşturulmasına ise katkı sağlandığı, ARED’in iş birliğindeki okullarda atölyenin kurulumundan öğrencilerin bursuna kadar verilen ARED destekleri, İTO’nun ARED’in desteği ile yürüttüğü “Endüstriyel Reklam Sektörü Araştırması” gibi konularla ilgili güncel bilgiler üyelerle paylaşıldı, görüş ve önerileri alındı.

ARED Yönetim Kurulu güne Saatçıoğlu Dış Ticaret A.Ş. ziyareti ile başladı. Arif Saatçıoğlu, Serdar Saatçıoğlu ve İsmail Saatçıoğlu firmaları Saatçıoğlu Dış Ticaret A.Ş.’nde ziyaret edildi, güncel ekonomi, sektör sorunları, eğitim gibi birçok konu ile birlikte ARED faaliyetleri ve FESPA Eurasia Fuarı üzerine görüş, öneri ve değerlendirmeleri alındı. Saatçıoğlu Dış Ticaret A.Ş., ARED’in kuruluşundan bu yana farklı firma temsilcileri ile ARED üyeliğini, ARED ve FESPA Eurasia’ya desteklerini sürdürüyor.

ARED Yönetim Kurulu’nun bir sonraki durağı Met Etiket San. ve Tic. A.Ş. oldu. Mustafa Kibar ve Ersin Kibar’ın ev sahipliğinde geçen görüşmede ARED Yönetim Kurulu, Met Etiket’in tarihçesini Mustafa Kibar’dan dinleme imkanı buldu. Sektörde 52. yılında olan Mustafa Kibar, deneyim ve tecrübeleri ile değerli görüş ve önerilerini ARED Yönetim Kurulu ile paylaştı. Mustafa Kibar, FESPA Eurasia etkinlikleri, sektörel eğitim, okullarla iş birliği, ARED’in yayın ve içerikleri, sosyal etkinlikler gibi birçok konuda değerlendirmelerde bulundu. Mustafa Kibar ve Ersin Kibar, Met Etiket’in 2011 yılından bu yana Ersin Kibar üyeliği ile devam eden ARED desteğinin gelecekte de devam edeceğini belirttiler.

ARED Yönetim Kurulu’nun bir sonraki ziyaretine Pas Dijital Baskı Teknolojileri Dış. Tic. A.Ş.’nden Sedef Çetin ve Hüseyin Çetin ev sahipliği yaptı. ARED Yönetim Kurulu, Pass Dijital ziyaretinde flatbed baskı tekniğinin en yeni teknolojisi ile basılan ürün numunelerini inceleme ve bilgi alma imkanı buldu. Uzun yıllar ARED ve FESPA Eurasia’ya destek veren Hüseyin Çetin, gelecekte de desteğini sürdüreceğini belirtti.

Bes Reklam Ürünleri San. ve Tic. A.Ş., ARED Yönetim Kurulu’na öğle yemeğinde ev sahipliği yaptı. Lezzetli tatlar eşliğinde gerçekleşen sohbette ARED Yönetim Kurulu’nu, Birol Çakır, Erkut Cilvez ve Orhan Bakkal ağırladı. ARED İstanbul Avrupa Yakası İl Temsilcisi Muharrem Yıldırım’ın da katıldığı ziyarette, ARED’in her zaman destekçisi olan Bes Reklam’ın gelecek ARED projelerinde de desteğinin süreceği belirtildi.. ARED’in iş birliğinde olduğu okullardan İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ARED Endüstriyel Reklam Ürünleri Teknik Öğretim Programı öğrencileri için Bes Reklam’ın uygulama alanında düzenleyeceği araç kaplama eğitiminin Nisan ayında planlanması kararlaştırıldı. Ayrıca Birol Çakır’ın ARED eğitim seminerleri ile ilgili değerli görüşleri alındı.

ARED Yönetim Kurulu, günün son ziyaretini Şirin Reklam’dan İlhan Usta’ya gerçekleştirdi. İlhan Usta 2009 yılında ARED’e üyeliğinden bu yana Derneğin destekçileri arasında yer aldı. Karşılıklı görüşlerin değerlendirildiği ziyarette İlhan Usta, Yönetim Kurulu’nun faaliyetlerini takdirle karşıladığını belirtti. Gelecekte de ARED’e desteğini sürdüreceğini belirten İlhan Usta, üzerine düşen görev ve sorumlulukları almaya hazır olduğunu vurguladı.

22 Mart’ta İstanbul Avrupa Yakası’ndaki firmalara gerçekleştirilen ARED Yönetim Kurulu ziyaretleri ilerleyen tarihlerde İstanbul’un yanı sıra diğer illerde de sürdürülecek.