ARED Yönetimi yılın son toplantısını gerçekleştirdi [ 13 Aralık 2020 ]


ARED Yönetimi yılın son toplantısını gerçekleştirdi

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :


ARED Maliyet İyileştirme Platformu ürünü olan Cras Sigorta iş birliği çalışmalarına devam edilecek. Sektör firmalarının satışını yapmadığı diğer ürün ve hizmet sağlayıcı firmalarla da benzer iş birlikleri sürdürülecek.

6. ARED Ödülleri ödül töreni, 25 Aralık 2020 tarihinde, ARED youtube kanalında gerçekleştirilecek.  Yeni yıl itibariyle, hız kesmeden 7. ARED Ödülleri çalışmalarına başlanacak.

ARED Atölye Sektörel Eğitim Videoları programı kapsamındaki çekim hazırlıkları sürdürülecek. Eğitici içeriklerde konu ve firma anlamındaki çeşitliliği sağlamak adına çalışmalar devam edecek. 

Açıkhava ve Endüstriyel Reklamcılıkta Sektöre Değer Katanlar çalışmaları hakkında ARED Seçici Kurul çalışmaları sürdürecek ve takvimde aksama olmazsa 5 Ocak 2021 tarihinde kitaba girecek isimler tamamlanacak.

ARED, Ocak ayı itibariyle çalışma komite ve planlarını oluşturacak. Komitelere ARED Yönetimi dışındaki üyelerin komite çalışma planlarında üstlenebileceği görevler ve bu kişilerin kimler olabileceği gelecek toplantıda değerlendirilecek.

2020 yılı ARED faaliyet raporunda gerçekleşemeyen faaliyetler nedenleriyle birlikte analiz edilecek ve yeni yıl planlarında çözüm önerileriyle birlikte konumlandırılacak.