ARED Yönetimi Ekim gündemini değerlendirdi [ 09 Ekim 2020 ]


ARED Yönetimi Ekim gündemini değerlendirdi

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

ARED Yönetim Kurulu, pandemi salgını nedeniyle 2021 yılına ertelediği FESPA Eurasia fuarı çalışmalarıyla ilgili firma ziyaretlerini gerekli önlemler dahilinde sürdürmeye devam edecek. Bu ziyaretlerde ARED Atölye eğitim videoları çekimleri konusunda da firmaları bilgilendirecek.

Açıkhava ve Endüstriyel Reklamcılıkta Dünden Bugüne Sektöre Değer Katanlar çalışmaları kapsamında başvuruların ve önerilerin değerlendirilmesi amacıyla bir seçici kurul oluşturulacak. ARED Başkanı Ahmet Özdemirel’in de yer aldığı seçici kurul gelen başvuruların kitabın ilgili kısmına uygunluklarını değerlendirerek karar verecek. 

Sigorta firması ile yapılabilecek iş birliği çalışmaları detaylandırılacak. Yapılabilecek çalışmaların duyuru faaliyetleri gerçekleştirilmeden önce son bir görüşme gerçekleştirilecek. 

ARED Ortak Satın Alma Platformu ve kimliği oluşturulacak. Bu başlık altında yer alabilecek projeler ilgili platform çatısı altında yayınlanacak.

T-soft firmasıyla gerçekleştirilmesi düşünülen proje detaylandırılacak. DTM’den randevu alınarak detaylandırılan proje anlatılacak ve konuyla ilgili teşvik mevzuatları takip edilecek.

ARED Atölye Sektörel Eğitim Programı sponsorluk çalışmaları devam edecek. Sponsor firmalar belirlendikten sonra sektör için eğitici video içerikleri çekilecek ve ARED Youtube kanalında yayınlanacak.