ARED Yönetim Kurulu’nun FESPA Eurasia Fuarı ve Üye Geliştirme Çalışmaları Sürüyor [ 22 Mayıs 2019 ]


ARED Yönetim Kurulu’nun FESPA Eurasia Fuarı ve Üye Geliştirme Çalışmaları Sürüyor
ARED Yönetim Kurulu’nun FESPA Eurasia Fuarı ve Üye Geliştirme Çalışmaları Sürüyor

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

2019 yılının başından itibaren ARED Yönetim Kurulu’nun FESPA Eurasia Fuarı ve üye geliştirme çalışmaları Mayıs ayı boyunca da hız kesmeden devam etti.

ARED Yönetim Kurulu’nun endüstriyel reklam ve baskı sektöründe faaliyet gösteren, ARED üyesi olan veya olmayan firmaların görüş ve değerlendirmelerini almak ve sektör ile arasındaki bağı güçlendirmek üzere yapılan ziyaretlerin Mayıs ayındaki durağı Konya’ydı.

10 Mayıs 2019’da Konya’da sırasıyla Sayar Metal ve Reklam A.Ş.’den Ali Ulusoy, Şimşek Grup Krom Reklam A.Ş.’den Mehmet Şimşek, Diafo Reklam Tabela’dan Mehmet Ersöz, Renk Reklam San. Tic. Ltd. Şti.’den Ali Usul, As Reklam’dan Abdurrahman Sarısaman, Çimen Tabela & Reklam’dan Mustafa Kemal Çimen, Medya Pamir’den Ahmet Eğilmez, Promakim Boya Reklam Makine San. Tic. A.Ş.’den Hüseyin Oğuz firmalarında ziyaret edildi. Ziyaretler, ARED Başkanı Ahmet Özdemirel, Başkan Yardımcısı Şahin Acar, FESPA Fuar Müdürü Betül Binici’yle gerçekleşti.

Konya ziyaretleri boyunca, sektörün fuarı FESPA Eurasia ile ilgili bilgilendirmeler yapılırken, aynı zamanda ARED Açıkhava Reklamcıları Derneği olarak sektörümüzü, fuarımızı ve derneğimizi nasıl daha ileriye taşıyabileceğimizi yine sektörün görüş ve önerilerinden yola çıkarak belirledik.