ARED Yönetim Kurulu, Mart Gündemini Zoom Üzerinden Değerlendirdi [ 16 Mart 2020 ]


ARED Yönetim Kurulu, Mart Gündemini Zoom Üzerinden Değerlendirdi

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

Toplantıda alınan kararlara göre; ARED yasal boyutlarını araştırarak başlattığı 6 Haziran tarihinin “Endüstriyel Reklamcılık Günü” olarak özel bir gün ilan edilip kutlanması girişimini sürdürecek.

7. ARED Ödülleri’21 yarışması bu yıl Gelecek Vadeden Tasarımcı Ödülü ve En İyi Endüstriyel Reklam Ödülü olmak üzere 2 kategoride gerçekleştirilecek. Jüri üyelerinin ve sponsorlukların belirlenmesiyle ilgili çalışmalar ARED Kurumsal İletişim Komitesince yürütülecek.

ARED Maliyet İyileştirme Platformu çerçevesinde; kargo, kırtasiye ve temizlik malzemeleri, araç kiralama, el aletleri gibi çalışma alanlarında faaliyet gösteren firmalarla iş birliği yapmak amacıyla görüşmeler sağlanacak. 

Yakın zamanda, ARED Sohbetleri kapsamında son derece önemli bir konu olan SGK İstihdam Teşvikleriyle ilgili yetkin isimlerin yer aldığı bir Instagram canlı yayını gerçekleştirilecek. 

Üyeliği toplantıda kabul edilen ARED’in Erzincan’daki ilk üyesi olan Erzincan Sanat Reklam Matbaacılık Cam Turizm İnşaat Sanayi ve Tic. Ltd. Şti.’nden Savaş Yalçın, ARED Erzincan İl Temsilciliğine atandı.