ARED Yönetim Kurulu FESPA Eurasia Fuarı ve Üye Geliştirme Çalışmalarını Yoğunlaştırdı [ 27 Şubat 2019 ]


SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

ARED 9. Dönem Yönetim Kurulu Üyeleri, FESPA Eurasia Fuarı çalışmalarını ve üye ilişkilerini geliştirmek, farklı illerdeki üyelerini ziyaret ederek iletişim ve diyaloğu artırmak, endüstriyel reklam sektörüyle ilgili yerel ve güncel durum hakkında bilgi almak, sektör temsilcilerinin görüş ve önerilerini dinlemek üzere Bursa, İstanbul ve Adana’da hem üye hem de üye olmayan firmaları ziyaret etti.

ARED Yönetim Kurulu Üyeleri 21 Şubat 2019 tarihinde Bursa’da, ARED Bursa İl Temsilcisi Mehmet Doğrul (Pro­color Bil. Sis. Rek. Ltd. Şti.) ile ardından meslekte 50. yılı­nı dolduran Seyfettin Işığıbol (Folpa Reklam San. Tic. Ltd. Şti.) ile bir araya geldi.

Ziyaretlere İstanbul’da devam eden ARED Yönetim Kurulu, Küp Reklam Hasan Aktuğ ve ardından ARED’in kurucu üye­lerinden Selahattin Aygüler (Pimms Uluslararası Reklam Ürünleri San. A.Ş.) ile bir araya geldi.

ARED Yönetim Kurulu 27 Şubat’ta Adana’ya yaptığı ziyaret­lere öncelikle ARED Adana İl Temsilcisi Seçkin Dağcan’ın firması Emircan Reklam ile başladı. Adana’da ARED Yöne­tim Kurulu’na ARED 5. ve 6. Dönem Başkanı Birol Fedai, ARED Kurucu Üyelerinden Mehmet Pehlivan ve ARED 8. Dönem Yönetim Kurulu Üyesi Murat Erdoğan da eşlik etti. Adana’ya farklı şehirlerden katılan ARED Yönetim Kurulu Emircan Reklam’da toplanarak sırasıyla ARED Adana Üye­leri, Arif Öncel’i firması ARD Arif Reklam Dijital’de, HasanAlpat ve oğlu Mertcan Alpat’ı firmaları Alpat Reklamcılık’ta ziyaret etti. Ardından Pehli­van Reklam’a geçen ARED Yönetim Kurulu, Faruk Demir ve Gökay Kasapoğlu ile de soh­bet etme imkanı bulduk. Pehlivan Reklam’da SDS’den Cem Erol ile bir araya gelerek eki­bi genişleten ARED Yönetim Kurulu, Cem Erol ve Mehmet Pehlivan’ın ev sahipliğinde önce Kozan ve Kozan Kalesi’ni gezerek ar­dından Cem Erol’un Kozan’daki Sds Farm & Yağız Çiftliği’ne geçti. Adana’da sektörel ziyaretlerin yanı sıra sosyal bir program da gerçekleştiren ARED Yönetim Kurulu, üye ve üye olmayan sektör temsilcilerine ziyaretle­rini sürdürecek.