ARED Üyesi ALVISUAL G.I.C.’yi İzmir’de Ağırladı [ 28 Eylül 2015 ]


ARED Üyesi ALVISUAL G.I.C.’yi İzmir’de Ağırladı
ARED Üyesi ALVISUAL G.I.C.’yi İzmir’de Ağırladı
ARED Üyesi ALVISUAL G.I.C.’yi İzmir’de Ağırladı

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

ARED İzmir Üyesi ALVISUAL Genel Müdürü Deniz Güvenen’in Başkanı olduğu Global Instore Communication üyeleri her yıl düzenlenen toplantılarını ilk defa Türkiye’de gerçekleştirdiler.

GIC – GLOBAL INSTORE COMMUNICATION KİMDİR?

GIC, 1967 yılında, satış noktaları geliştirme konusunda uzmanlaşan uluslararası firmaların, birbirleriyle yaratıcılıklarını ve tecrübelerini paylaşması amacıyla kurulan ilk küresel kuruluştur. Her ülkeyi ancak o ülkenin sektör liderlerinden bir firma temsil edebilir.

GIC üyelerinin oluşturduğu ağ sayesinde üye firmalar, dünya perakende sektörünün satış noktaları için öncü çözümlerini kendi pazarlarına taşıyıp; tasarlayabilir, üretebilir ve montajını uygulayabilir.

TÜRK BAŞKAN 16 ÜLKE TEMSİLCİLERİNİ İZMİR’DE AĞIRLADI

Her yıl belirli tarihler arasında farklı bir ülkede bir araya gelen GIC üyeleri, son bir yıl içerisinde hayata geçirdiği çalışmaların arasından seçtikleri en iyi projelerini diğer üyelere sunarlar.

Yaratıcılığın ön planda olduğu bu sektörde, GIC üyeleri arasında var olan eşsiz sektörel paylaşım Türkiye’de ilk kez düzenlendi. Gruba 2008 yılında katılan ALVISUAL üyeleri İzmir’de ağırlandı. Başkan Deniz Güvenen aynı zamanda 45 yıldır varolan GIC’nin en genç Başkanı olarak bir rekora da imza attı.

Dört gün süren ve on altı farklı ülkeden katılan üye firmaların toplantıları, Efes Swiss Otel’de gerçekleştirildi. İzmir ve çevresini tanıtmak amacı ile toplantıların ardından yabancı katılımcılar ile turizim açısından önemli yerlerden olan Alaçatı, Urla ve Efes ziyaret edildi. 2015 GIC Gala Gecesi’nde, sektörün en iyileri ödüllenirken GIC üyeleri geleneksel Türk mutfağı ve gösterileri ile Güvenen ailesi tarafından ağırlandı.

ALVISUAL KİMDİR?

1987 yılından bu yana ALVISUAL, perakende ve iç tasarım yaratıcı standart ürünler ve müşteriye özel pazarlama çözümleri sunmaktadır. ALVISUAL’ın GIC grubuna üye olması ile beraber, perakende sektöründe bulunan mevcut küresel ağı ve üyeler arasındaki
deneyim paylaşımı sayesinde piyasa ihtiyaçlarını anlayarak yeni fikir ve çözümler sunabilme olanakları artmaya devam etmektedir.

ALVISUAL Genel Müdürü ve GIC 2014 – 2015 Başkanı Deniz Güvenen, bu durumu şu sözleriyle örnekliyor: “GIC, üye şirketlerine sadece dostluk ve bağlar kurmasını değil, aynı zamanda küresel ve yerel üretim olanakları sağlamaktadır”. Ayrıca GIC’nin ALVISUAL’ın misyonuna nasıl katkıda bulunduğunu şu söz ile anlatıyor: “KÜRESEL DÜŞÜN, YEREL ÜRET.”