ARED Tekirdağ İl Toplantısı 13 Temmuz’da Gerçekleşti [ 01 Ağustos 2016 ]


ARED Tekirdağ İl Toplantısı 13 Temmuz’da Gerçekleşti
ARED Tekirdağ İl Toplantısı 13 Temmuz’da Gerçekleşti
ARED Tekirdağ İl Toplantısı 13 Temmuz’da Gerçekleşti
ARED Tekirdağ İl Toplantısı 13 Temmuz’da Gerçekleşti
ARED Tekirdağ İl Toplantısı 13 Temmuz’da Gerçekleşti

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

ARED’in 2007 yılından beri düzenlediği İl Toplantıları’nın 48.si 13 Temmuz’da Tekirdağ’da gerçekleşti. Bölgedeki ARED üyelerinin isteği üzerine, 2016 için planlanan 5 ARED İl Toplantısı’na ek olarak hayata geçirilen toplantıyla ARED, açıkhava reklamcılarıyla Tekirdağ Merkez’de ilk defa bir araya gelme imkanı buldu.

ARED Tekirdağ İl Toplantısı ve Liderlik Semineri başlığıyla Tekirdağ Sanayi ve Ticaret Odası’nda gerçekleşen organizasyona mevcut siyasi durum ve mevsimsel durgunluğa rağmen gösterilen yoğun ilgi herkesi memnun etti. Tekirdağ’ın yanı sıra Ankara, Bursa, Edirne, İstanbul, İzmir ve Kırklareli’nden 34 firmadan 50 kişi toplantıda ARED’in misafiri oldu.

Tekirdağ İl Temsilciliği görevini üstlenen Fadıl Reklam’dan Fadıl Öznal’ın yardımları ve FESPA Eurasia Fuarcılık A.Ş., Folpa Reklam, İstanbul Reklam, Optimum Digital Planet, Saatçıoğlu ve Unifol firmalarının sponsorluklarıyla gerçekleştirilen etkinlik Şaban Beyler’in (İstanbul Reklam) moderatörlüğü doğrultusunda şekillendi.

FESPA Eurasia 2016’ya Geri Sayım Başladı

Açılış konuşmasını gerçekleştiren ARED Başkanı Halil Eligür, 2009 yılındaki ARED Çorlu İl Toplantısı’ndan sonra ilk defa ARED olarak Tekirdağ’da bulunmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti ve bölge açıkhava reklamcılarına ARED’e verdikleri destek ve sektörel birliktelik adına gerçekleştirilen bu organizasyona gösterdikleri ilgi için teşekkür etti.

ARED Başkanı Halil Eligür ve her ilde gerçekleştirdiği FESPA Eurasia sunumuyla misafirlere seslenen FESPA Eurasia Satış Müdürü Betül Binici, sektörün fuarı FESPA Eurasia’nın 8-11 Aralık’ta CNR Expo’da gerçekleşeceğini katılımcılara hatırlattılar. Binici, fuara beş ay kala ARED ve FESPA’nın mevcut gidişattan memnuniyet duyduğunu ve Aralık ayında dördüncüsü düzenlenecek fuarın şimdiye kadarki en güçlü FESPA Eurasia olacağına inandıklarının altını çizdi.

Oğuz Benlioğlu ile Liderlik Becerileri Semineri

İl Toplantılarında mutlaka bir eğitim bileşeni olmasını hem sektörel eğitim hem de konuşma ve tartışma için platform yaratımı anlamında önemseyen ARED, Tekirdağ’da da eğitimci, danışman ve yazar Oğuz Benlioğlu’nu “Liderlik Becerileri” Semineri’ni sunmak üzere misafir etti.

Liderlik Becerileri Semineri, katılımcılara uygulanabilir bilgilerin sunulduğu interaktif bir seminer formatındahayata geçirildi. Seminer sonunda misafirlerin katılım belgeleri takdim edildi. Ayrıca diğer illerde olduğu gibi ARED Tekirdağ Toplantısı’nda da düzenlenen “Geleneksel Yeni Üyelere Rozet Takdimi Töreni”nde, üyeliği kabul edilen Ahmet Çilkaya’ya (Asya Bayrak) ve TMT Reklam Tolga Tonguç adına firmasından Celal Canıaz’a yaka rozetleri sunuldu. 

ARED Ustalara Saygı Töreni Geleneği Tekirdağ’da da Devam Etti

ARED’in açıkhava reklamcılığı mesleğine sahip çıkmak ve sektörde iz bırakmış ustaları tarihe taşıyarak mesleki geçmişimizi korumak amacıyla 2011 yılında başlattığı Ustalara Saygı Töreni, ARED Tekirdağ Toplantısı’nda da devam etti.

Tekirdağ ve Kırklareli’nde sektörde iz bırakan tabela ve baskı ustaları Adnan Dalkıran, Fadıl Öznal (Fadıl Reklam), Nazmi Arpak (Orkide Reklam), Recep Hazar, Salih Murat Denizhan (Murat Reklam), Vahit Akan (Vahit Reklam) için hazırlanan onur plaketleri Başkan Halil Eligür tarafından ustalara takdim edildi.

2016’nın son iki il toplantısı 13 Ekim’de Konya’da ve 10 Kasım’da Bursa’da düzenlenecek.