ARED Okullarla İlişkiler ve Eğitim Komitesi Çalışmaları Hız Kazandı [ 21 Ocak 2014 ]


ARED Okullarla İlişkiler ve Eğitim Komitesi Çalışmaları Hız Kazandı

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

Açıkhava Reklamcıları Derneği (ARED) Çalışma Komiteleri her yıl Ocak ayında Yönetim Kurulunca yeniden değerlendirilerek güncellenmektedir. ARED’in 2014 yılı Okullarla İlişkiler ve Eğitim Komitesi Başkanlığına, ARED V. ve VI.Dönem Başkanı Birol Fedai atandı. 

ARED Okullarla İlişkiler ve Eğitim Komitesi, Birol Fedai’nin başkanlığında 2014 yılı çalışmalarına hızlı başladı. Birol Fedai, ARED’in İstanbul, Ankara ve İzmir’de işbirliğinde olduğu okullarla yürütülecek eğitim çalışmaları için her ilde ayrı eğitim komiteleri oluşturdu. 

ARED’in girişimleri ile 2014-2015 öğretim yılında İzmir, Konak’ta Mersinli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde eğitime başlaması hedeflenen Endüstriyel Reklam Ürünleri Teknik Öğretim Programı bölüm öğretmenleri için İstanbul İnönü Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde koordinasyon toplantısı organize edildi. 

ARED Okullarla İlişkiler ve Eğitim Komitesi Başkanı Birol Fedai’nin İstanbul Bayrampaşa İnönü Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde 21.01.2014 tarihinde organize ettiği toplantı, Endüstriyel Reklam Ürünleri Teknik Öğretim Programı bilgisayar laboratuvarı ve atölyelerin gezilmesi ile başladı. Komite Başkanı Birol Fedai toplantıda, ikinci dönem yapılmasını hedeflediği faaliyetleri anlattı. Katılımcılar da görüşleriyle toplantıya katkı sağladılar. 

İnönü Teknik ve Endüstri Mesleki Lisesi Okul Müdürü Fatih Kamil Bilgin’in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, ARED Başkanı Halil Eligür, ARED Okullarla İlişkiler ve Eğitim Komitesi Başkanı Birol Fedai, Komitenin İstanbul Üyeleri Muharrem Yıldırım (ARED İstanbul Avr. Yakası İl Temsilcisi), Şaban Beyler, Şenol Çelik ve okuldaki eğitim çalışmaları destekçisi Edip Şirvan (Şirvan Reklam), Alan Şefi Fikret Trampacı, Dal Şefi Aydın Karahan ve bölüm öğretmenlerinden İsmail Kaya, Komitenin İzmir Üyeleri Nazım Kaytan (ARED İzmir İl Temsilcisi), Dal Şefi Cemal Gülbahar ve Alan Şefi İsmet Uslu, Dijital Tabela Teknik Dergisi’nden Ahmet Aydın katıldı. Toplantıya ayrıca, sektörel eğitim çalışmalarına Şaban Beyler’in destek verdiği İstanbul Taşdelen Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğretmenlerinden Selçuk Kaya ve Fatih Polat da katıldılar.

Toplantı, meslek öğretmenlerinin kendi aralarında yaptıkları zümre toplantısı ile son buldu.