ARED OKULLARLA İLİŞKİLER VE EĞİTİM KOMİTESİ, ANKARA TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ [ 12 Şubat 2014 ]


ARED OKULLARLA İLİŞKİLER VE EĞİTİM KOMİTESİ, ANKARA TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

ARED Yönetim Kurulu Üyeleri, Genç Aredliler Yönetimi, ARED Okullarla İlişkiler ve Eğitim Komitesi Üyeleri, 12 Şubat 2014 tarihinde Balgat Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ni ziyaret etti.

ARED’in girişimleri ve Ankara Ticaret Odası’nın da katkıları ile 2011-2012 öğretim yılında, Balgat Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde eğitime başlayan “Endüstriyel Reklam Ürünleri Teknik Öğretim Programı”nın güncel durumu hakkında bilgi paylaşımında bulunmak amacıyla düzenlenen ziyaret, toplantı ile başladı. Toplantıda sırasıyla Okul Müdürü Hayrettin Karaziyan, ARED Başkanı Halil Eligür ve ARED Okullarla İlişkiler ve Eğitim Komitesi Başkanı Birol Fedai söz alarak, sektörün ihtiyacı olan eğitimli ara elamanın yetiştirilmesinin, hem okula hem de sektöre sağlayacağı katkılar vurgulandı. Birol Fedai, ikinci yarıyılın başlaması ile bölüm öğrencileri için düzenlenecek firma gezileri, usta öğreticilerin katılımıyla gerçekleştirilecek eğitimler ve sektör duayenlerinin başarı öyküleri sunumlarıyla katılacağı kariyer günlerinin planlanmaya başlandığı müjdesini verdi. Toplantı sonrasında bölüm atölyeleri ve bilgisayar laboratuarı gezilerek, bölüm öğretmenlerinden eksik malzeme ve ekipmanlar hakkında bilgi alındı. 

Balgat Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Hayrettin Karaziyan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, ARED Yönetim Kurulu’ndan Başkan Halil Eligür, Başkan Yardımcısı İbrahim Demirseren, Genel Sekreter Aynur Çakır, Sayman Levent Olcayto, Üyeler Ali Tekin Çelik, Ömer Faruk Sezgin, Fatih Özcan, Genç Aredliler Başkanı Mert Çiçek, Genç Aredliler Yönetim Kurulu Üyesi Mert Ünveren, ARED Okullarla İlişkiler ve Eğitim Komitesi Başkanı Birol Fedai, Komitenin Ankara Üyeleri Erol Gökmen (ARED Ankara İl Temsilcisi), Şahin Acar, Namık Kemal Özçelik, Komitenin İzmir Üyeleri Nazım Kaytan (ARED İzmir İl Temsilcisi), Nurettin Üstünsoy, ARED Adana Üyeleri Mehmet Pehlivan, Faruk Demir ve FESPA Eurasia Satış Müdürü Betül Binici katıldı.

(Daha fazla fotoğraf için ARED’in http://on.fb.me/1gKdLvu adresli facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.)