ARED Maliyet İyileştirme Platformu İle Cras Sigorta iş birliği [ 01 Kasım 2020 ]


ARED Maliyet İyileştirme Platformu İle Cras Sigorta iş birliği
ARED Maliyet İyileştirme Platformu İle Cras Sigorta iş birliği

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

Değerli Üyemiz,

Mevcut piyasa koşullarında maliyetlerimizi düşürmek eskisinden çok daha fazla önem kazandı. ARED Maliyet İyileştirme Platformu olarak malzeme maliyetleri dışındaki şirket maliyetlerini azaltmaya yönelik iş birliği oluşturma çalışmalarımız CRAS Sigorta iş birliği ile devam ediyor.  

ARED Maliyet İyileştirme Platformu & CRAS Sigorta iş birliği, üyelerimizin sigorta poliçelerine ayırdığı bütçeyi, poliçe şartlarını değiştirmeden ve aynı zamanda danışmanlık hizmeti de alarak bir miktar daha hafifletmeyi sağlayacak.

Tarihi yaklaşan sigorta poliçelerinizi yenilemeden önce iletişim bilgileri aşağıda yer alan CRAS Sigorta’dan da teklif alarak maliyetlerinizde kazanç sağlayabilirsiniz. 

CRAS Sigorta Aracılık Hizm. A.Ş. / Tel: (0216) 469 50 53

Havva Çolak
Mobil: 0533 517 8530
Mail: havva.colak@crassigorta.com.tr

Şebnem Tüzün
Mobil: 0533 517 8532
Mail: sebnem.tuzun@crassigorta.com.tr

Suat Rona
Mobil: 0533 270 2946
Mail: suat.rona@crassigorta.com.tr


CRAS Sigorta’nın anlaşmalı sigorta şirketleri:
Allianz, Anadolu, Axa, Ak Sigorta, HDI, Mapfre ve Ray Sigorta    


 ARED ile CRAS Sigorta iş birliği, üyelerimizin satın alma güçlerinden ilham alarak oluşturduğumuz ARED Maliyet İyileştirme Platformu’nun bir ürünüdür. İlerleyen süreçlerde araç kiralama, akaryakıt, lastik, el aletleri, iş güvenliği, e-ticaret platformları ve benzeri firmalar ile de üyelerimize yönelik özel indirimli anlaşmalar yapmayı hedefliyoruz.