ARED Konya Toplantısı ve Sektörel Eğitim Semineri Gerçekleştirildi! [ 10 Mayıs 2023 ]


ARED Konya Toplantısı ve Sektörel Eğitim Semineri Gerçekleştirildi!

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

ARED Konya Toplantısı ve Sektörel Eğitim Semineri Gerçekleştirildi!

ARED Açıkhava ve Endüstriyel Reklamcılar Derneği’nin, endüstriyel reklamcılık sektörünü her alanda bilinçlendirmek amacıyla 2007 yılından bu yana düzenlediği toplantılarında, 2023 yılının ikinci toplantısı Konya’da gerçekleştirildi.

Sektörün firma sahipleri, karar vericileri ve yöneticileri ile bir araya gelerek, ARED faaliyetleri ve FESPA Eurasia 2023 Fuarı ile ilgili bilgi vermek, sektör hakkında sohbet etmek ve seminer düzenlemek amacıyla, 10 Mayıs 2023 tarihinde, 13:30-17:00 arasında, Konya Ticaret Odası’nda, ARED Konya Toplantısı ve Sektörel Eğitim Semineri düzenlendi.

Toplantı; ARED Başkanı Şahin Acar, Başkan Yardımcısı Şaban Beyler, Genel Sekreteri ibrahim Demirseren, Saymanı Levent Olcayto, Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Yıldırım, ARED Konya İl Temsilcisi Kumru Tabela’dan Fetullah Kumru’nun yaptığı ziyaretlerin ardından gerçekleştirildi. ARED Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile il temsilcisinin organizasyonunda, ARED İl Temsilcisi Kumru Tabela’dan Fetullah Kumru, Konya Ticaret Odası 25. Reklamcılık ve Promosyon Faaliyetleri Meslek Komitesi Başkanı, aynı zamanda ARED üyesi Bizce Reklam’dan Mehmet Tokat, Belirsizliklere Karşı İşimizi Sağlam Temeller ile Güçlendirmek konulu seminer sunumunu gerçekleştiren Ruhan Maral ve Afet Farkındalık Eğitimi ve AFAD Gönüllüğü konulu seminer sunumunu gerçekleştiren AFAD Arama Kurtarma Teknisyeni Yüksel Seyhan ile AFAD Enformasyon Memuru Hasan Altıntaş’ın katılımlarıyla gerçekleşen toplantıya FESPA Eurasia, Folpa, Frimpeks, İstanbul Reklam, Mimaki Eurasia, Orafol, SDS ve Unifol firmaları sponsorluklarıyla değer kattı.

Toplantı; ARED Başkanı Şahin Acar ve Konya Ticaret Odası 25. Reklamcılık ve Promosyon Faaliyetleri Meslek Komitesi Başkanı, aynı zamanda ARED üyesi Bizce Reklam’dan Mehmet Tokat’ın açılış konuşmalarıyla başladı. Hoş geldiniz konuşmasını gerçekleştiren ARED Başkanı Şahin Acar konuşmasına, organizasyonda görev alanlara, sponsorluklarıyla destek verenlere ve katılımları ile misafirperverlikleri için tüm salona teşekkür ederek başladı.

Şahin Acar, ARED’in sektördeki iletişimi mümkün olduğunca artırmaya ve güçlendirmeye yönelik düzenlediği il toplantılarında, ARED’in de yerel sektör sorunlarını birebir dinleme imkanı bulduğunu belirtti. Acar konuşmasının büyük çoğunluğunda ARED’in deprem faaliyetlerinden bahsetti ve “Konteyner Kentlerimizi Birlikte İnşa Edelim” bağış kampanyasına katkıda bulunan tüm paydaşlara teşekkürlerini iletti. Şahin Acar konuşmasının devamında depremzede sektör temsilcilerinin FESPA Eurasia 2023 fuarına ziyaretlerinde ulaşım desteği sağlanacağını belirterek salondaki tüm katılımcıları ARED ve FESPA ortaklığıyla 23-26 Kasım 2023’te İFM’de (İstanbul Fuar Merkezi) düzenlenecek 10. FESPA Eurasia Fuarı’nı ziyaret etmeye davet etti ve  konuşmasını toplantıya dair iyi dileklerle sonlandırdı.

Açılış konuşmalarının ardından gerçekleşen tanışma bölümünde farklı illerden bir araya gelen katılımcılar tek tek söz alarak hem kendilerini hem de firmalarını tanıttılar. Katılımcıların birbiriyle tanışmasının ardından toplantıya katılım sağlayabilmiş olan yeni üyeler Abdurrahman Sarısaman (Harf-Mak Makine, Konya), Ahmet Can Aydın (Platformtech Vinç Kiralama, İstanbul), Ali Önemli (Sefa Reklam, Konya), Hülya Dinçbilek Cengiz (Mokapto Tasarım Çözümleri, İstanbul) ve Mehmet Tokat’a (Bizce Reklam ve Tabela, Konya) yaka rozeti taksimi gerçekleştirildi.

Programın devamında “Belirsizliklere Karşı İşimizi Sağlam Temeller ile Güçlendirmek” konulu seminer sunumunu Ruhan Maral, Afet Farkındalık Eğitimi ve AFAD Gönüllüğü konulu seminer sunumunu ise AFAD Arama Kurtarma Teknisyeni Yüksel Seyhan ile AFAD Enformasyon Memuru Hasan Altıntaş gerçekleştirdi. Oldukça interaktif biçimde gerçekleştirilen seminerlerde katılımcılar sorularına birebir yanıt alma, deprem anı ve gönüllülük ile ilgili bilgilenme ve konuşmacıların deneyimlerinden yararlanma fırsatı buldular.

Toplantı sonunda ise katılımcılara katılım belgeleri, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür belgeleri takdim edildi. ARED Konya Toplantısı ve Sektörel Eğitim Semineri’ne Konya’nın yanı sıra Ankara, Kayseri ve İstanbul’dan yaklaşık 50 kişi katıldı.