ARED Konya İl Toplantısı 13 Ekim’de Gerçekleşti [ 17 Ekim 2016 ]


ARED Konya İl Toplantısı 13 Ekim’de Gerçekleşti
ARED Konya İl Toplantısı 13 Ekim’de Gerçekleşti
ARED Konya İl Toplantısı 13 Ekim’de Gerçekleşti
ARED Konya İl Toplantısı 13 Ekim’de Gerçekleşti

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN :

ARED’in dokuz yıldır düzenlediği İl Toplantıları’nın 49. durağı Konya oldu. 2016’nın beşinci ARED İl Toplantısı, eğitimci Oğuz Benlioğlu’nun “Müzakereci Liderlik” başlıklı semineri eşliğinde gerçekleştirildi.

En son 2012’de ziyaret edilen Konya’ya uzun bir aradan sonra 13 Ekim’deki toplantıyla dönen ARED, bu vesileyle ARED Konya üyelerini ziyaret etme ve bölgenin sektöre dair izlenimlerini ve ARED’den beklentilerini ilk elden dinleme imkanı buldu. FESPA Eurasia, Fleksmedia, Folpa, Frimpeks, İstanbul Reklam, Promakim, Set Reklam, Süstaş ve Unifol sponsorluğuyla Konya Sanayi Odası’nda gerçekleşen toplantı, bölgedeki açıkhava reklamcılarından yoğun ilgi gördü.

ARED, Konya Üyelerinin Misafiri Oldu

Genç Aredliler Başkanı Mert Ünveren’in (Süstaş) evsahipliğinde düzenlenen kahvaltıyla başlayan üye ziyaretleri sırasıyla Süstaş Reklam Market Konya (Mert Ünveren), Şimşek Reklamcılık (Mehmet Şimşek), Kemal Kurt Tabela Reklam (Kemal Kurt), Kumru Tabela Reklam (Fethullah Kumru), Renk Reklam (Ali Usul) ve Promakim (Hüseyin Oğuz) şeklinde gerçekleştirildi.

Toplantı öncesinde öğle yemeğinde Hüseyin Oğuz’un (Promakim) misafiri olan ARED Yönetim Kurulu daha sonra Konya Sanayi Odası’na geçerek Konya İl Toplantısı’na Şaban Beyler’in (İstanbul Reklam) moderatörlüğüyle başladı.

ARED Konya İl Toplantısı ve Müzakereci Liderlik Semineri’ne İstanbul ve Konya’dan 28 açıkhava reklamcısı katıldı.

Bölgeden FESPA Eurasia 2016’ya Tam Destek

Açılış konuşmasında FESPA Eurasia 2016’ya iki aydan az süre kaldığının altını çizen ARED Başkanı Halil Eligür, Konya’nın daha önceki fuarlara gösterdiği ilgi için teşekkür etti ve bu sene de sektörün fuarı FESPA Eurasia’ya bölgenin tam destek vereceğine inandığını belirtti. Organizasyonun gerçekleştirilmesini mümkün kılan ARED Konya İl Temsilcisi Uğurhan Kurt’a ve tüm Kemal Kurt Tabela ekibine teşekkürlerini sunan  Eligür, toplantı katılımcılarını 2. ARED Endüstriyel Reklam Ödülleri’ne katılarak projelerini öne çıkarmaya davet etti.

FESPA Eurasia Satış Müdürü Betül Binici ise sunumunda fuarın 8-11 Aralık’ta CNR Expo’da gerçekleşeceğini misafirlere hatırlattı ve tüm ARED üyelerinin ARED-FESPA standına davetli olduklarını belirterek bölge açıkhava reklamcılarının fuarın hem misafiri hem de evsahibi olduğunu sözlerine ekledi.

Müzakereci Liderlik Semineri

Önceki 2016 ARED İl Toplantıları’nda “Mikro İfadeler ve Beden Dili” ve “Liderlik Becerileri” başlıklı seminerleriyle konuklarla buluşan eğitimci, danışman ve yazar Oğuz Benlioğlu’nun Konya için hazırladığı sunum “Müzakereci Liderlik Semineri” oldu.

Tüm katılımcıların ilgisini çekecek içerikte ve tüm salonun aktif katılımını sağlayacak interaktif formatta gerçekleşen seminerin sonunda misafirlere katılım belgeleri takdim edildi. ARED Konya İl Toplantısı, yeni ARED Üyeleri; Fethullah Kumru (Kumru Tabela), Hüseyin Oğuz (Promakim), İlhami Seçkin (Pikolitre), Mehmet Ersöz (Diafo Reklam) ve Mehmet Şimşek’in (Şimşek Reklamcılık) ARED Üye Rozetleri’ni  teslim almalarıyla sonlandı. ARED Yönetim Kurulu Üyeleri, seminer sonrasında, daveti üzerine ARED’in geçmiş dönem üyelerinden Tuncay Tabela ve Reklam Hizmetleri Ltd. Şti.’nden Tuncay Özkan’a misafir oldular ve Konya programını tamamladılar

2016’nın son İl Toplantısı 10 Kasım’da Bursa’da gerçekleşecek. FESPA Eurasia 2016 öncesi tüm meslektaşlarımızla Bursa’da buluşmayı ümit ediyoruz.